Het FSH bedrijfsfonds

Fonds Slachtofferhulp startte begin 2020 met het FSH Bedrijfsfonds. Een initiatief dat zelfstandig ondernemers voorlichting biedt en op maat gemaakte producten en diensten ontwikkelt. Doel: verantwoord risicomanagement en concrete hulp bieden bij calamiteiten. En dat is niet alles.


Wat is het FSH Bedrijfsfonds?

Het FSH Bedrijfsfonds is een zakelijkst dienst van Fonds Slachtofferhulp bedoeld voor bedrijven die het slachtoffer zijn geworden van een calamiteit of een misdrijf. Het FSH Bedrijfsfonds helpt in de vorm van kennis, netwerk en diensten. Ook voor situaties waarbij uw medewerkers slachtoffer zijn geworden van een ernstig incident biedt het FSH Bedrijfsfonds ondersteuning.

Het FSH Bedrijfsfonds of zakelijk noodfonds omvat:

 • Het social platform Connect waar zakelijke deelnemers zich voor en met elkaar kunnen organiseren in groepen en onderlinge samenwerkingsverbanden;
 • Ons team zakelijk advies dat dagelijks vragen van ondernemers en werkgevers beantwoordt en je in contact brengt met de juiste hulplijnen en specialisten;
 • Ondersteuning bij juridische kosten, inzet van casemanagement en persoonlijke en zakelijke coaching;
 • Een voorziening in de vorm van een noodfonds van waaruit wij soms financieel of in natura kunnen bijspringen.

Deelname aan het FSH Bedrijfsfonds is voor jou gratis.

Meld je aan voor het FSH Bedrijfsfonds

Connect Risicowijzer

De Risicowijzer op Connect is het meest actuele en complete kennis- en netwerkplatform (App) voor professionals, werkgevers en ondernemers met zakelijke informatie over risico’s, calamiteiten en slachtofferschap. De Risicowijzer biedt directe toegang tot onze dienstverlening, professionals en hulplijnen.

Wat doen wij met uw vrijwillige bijdrage?

 1. Uitvoeren van onderzoek naar de mate en aard van behoefte aan zakelijke dienstverlening rondom slachtofferhulp. Heeft u de enquete al ingevuld?;
 2. Ontwikkeling van voorlichtingsproducten en bieden van dienstverlening waaronder de Risicowijzer via ons veilige Connect platform;
 3. Verzorgen van voorlichting, training en opleiding voor werkgevers, HR-managers en P&O-medewerkers;
 4. Beschikbaar stellen van een professionele pool van onafhankelijke casemanagers, business-coaches en specialisten;
 5. Beheer van een financieel noodfonds waar ondernemers terecht kunnen voor (financiƫle) noodhulp;

Connect met Professionals

Verschillende beleidsmedewerkers en het team zakelijke coƶrdinatie zijn dagelijks online op onze beveiligde Connect omgeving. U kunt met hen contact opnemen voor vragen, informatie of bijvoorbeeld het starten van een werk- of chatgroep.

Medewerkers

Paragraaf lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.

 • Carlo Contino
  Onderzoek, Kennisontwikkeling
 • Oscar Geurts
  Zakelijk advies, Casemanagement
 • Frank Jansen
  Onderwijs, Pers, Media
 • Marijke Poelgeest
  Juridische zaken

Meer informatie

Paragraaf lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.