Steun ons

Elk jaar worden 1.7 miljoen Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Dat zijn 4.500 mensen per dag. Drie mensen per minuut. Fonds Slachtofferhulp zet zich in voor de beste hulp aan slachtoffers. Het doel? Zorgen dat zij hun leven weer op kunnen pakken. Help mee en steun dit goede doel.Steun ons met jouw donatie

  • Van directe noodhulp tot structureel beter beleid in het belang van slachtoffers: donateur worden van Fonds Slachtofferhulp betekent dat slachtoffers de juiste hulp krijgen om het leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Geef mensen de kracht weer door te gaan. Als donateur versterk je indirect én direct de positie van slachtoffers. Lees hier meer over donaties.

  • Slachtoffers pakken de draad van hun leven weer op. Spreekt dat jou aan? Ervoor zorgen dat slachtoffers met de juiste hulp sterker worden dan ooit? Steun slachtoffers, steun Fonds Slachtofferhulp. Geef mensen de kracht om weer door te gaan met hun leven. Lees hier meer over donaties.

Steunen met belastingvoordeel

Fonds Slachtofferhulp steunen met maximaal belastingvoordeel? En jouw giften voor de komende jaren goed regelen?
Stel een periodieke schenkingsovereenkomst op. In deze overeenkomst leg je jouw bijdrage aan Fonds Slachtofferhulp voor minimaal vijf jaar vast. Hierdoor is je schenking jaarlijks volledig aftrekbaar van jouw belastbaar inkomen.

Steun ons en start een actie

Elke steun, groot of klein, levert een positieve bijdrage aan de toekomst van slachtoffers. Er zijn meerdere manieren om in actie te komen. Ruim je garage op en verkoop spullen op de vrijmarkt, laat alle kinderen op school meedoen aan een sponsorloop of bak koekjes en verkoop deze in de buurt. Enthousiast? Start jouw actie op de actiepagina.

Steunen via nalatenschap

Schenken aan een goed doel na overlijden kan op verschillende manieren. Je bepaalt zelf welk deel van je vermogen je schenkt. Denk je erover om Fonds Slachtofferhulp op te nemen in een testament? Heb je vragen over hoe je dat regelt? Fonds Slachtofferhulp zet alle mogelijkheden rond nalaten voor je op een rij.

Steunen met een fonds op naam

De naam van je bedrijf, een dierbare of jezelf verbinden aan het werk van Fonds Slachtofferhulp? Dat doe je met een fonds op naam. Met een fonds op naam bepaal je zelf aan welk project of programma je de gift besteedt. Het fonds maakt een groot verschil in de levens van slachtoffers in Nederland. Bovendien is je gift fiscaal aftrekbaar.

Donateursinformatie

Dankzij de betrokkenheid van onze donateurs kunnen wij ons sterk maken voor slachtoffers. Op de pagina donateursinformatie vind je meer informatie over de manier waarop wij werven. Donateurs kunnen hier terecht om gegevens te wijzigingen, een klacht doorgeven en aangeven hoe zij geïnformeerd willen worden.

Loterijen

Elke maand kans maken op meer dan honderdduizend prijzen? En tegelijkertijd Fonds Slachtofferhulp steunen? Koop een lot van de VriendenLoterij en speel mee voor Fonds Slachtofferhulp. Sinds 1998 ontvangt het Fonds een bijdrage van de VriendenLoterij.
Hartelijk dank dat je het fonds op deze manier steunt.