Steun ons

Elk jaar worden 1.7 miljoen Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Dat zijn 4.500 mensen per dag. Drie mensen per minuut. Fonds Slachtofferhulp zet zich in voor de beste hulp aan slachtoffers. Het doel? Zorgen dat zij hun leven weer op kunnen pakken. Help mee en steun dit goede doel.


Steun ons met jouw donatie

  • Van directe noodhulp tot structureel beter beleid in het belang van slachtoffers: donateur worden van Fonds Slachtofferschap betekent dat slachtoffers de juiste hulp krijgen om het leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Geef mensen de kracht weer door te gaan. Als donateur versterk je indirect én direct de positie van slachtoffers.

  • Slachtoffers pakken de draad van hun leven weer op. Spreekt dat jou aan? Ervoor zorgen dat slachtoffers met de juiste hulp sterker worden dan ooit? Steun slachtoffers, steun Fonds Slachtofferhulp. Geef mensen de kracht om weer door te gaan met hun leven.

Steunen met belastingvoordeel

Fonds Slachtofferhulp steunen met maximaal belastingvoordeel? En jouw giften voor de komende jaren goed regelen?
Stel een periodieke schenkingsovereenkomst op. In deze overeenkomst leg je jouw bijdrage aan Fonds Slachtofferhulp voor minimaal vijf jaar vast. Hierdoor is je schenking jaarlijks volledig aftrekbaar van jouw belastbaar inkomen.

Steun ons en start een actie

Elke steun, groot of klein, levert een positieve bijdrage aan de toekomst van slachtoffers. Er zijn meerdere manieren om in actie te komen. Ruim je garage op en verkoop spullen op de vrijmarkt, laat alle kinderen op school meedoen aan een sponsorloop of bak koekjes en verkoop deze in de buurt. Enthousiast? Start jouw actie op de actiepagina.

Steun jouw naaste: Crowdfunding

Op Noodfonds.nl vind je het donatie crowdfunding platform waarmee Fonds Slachtofferhulp jou helpt om geld in te zamelen voor familie, een vriend, naaste of een sociaal initiatief bij jou in de buurt. Met Noodfonds.nl start je direct en beveiligd je eigen inzamelingsactie die je per e-mail en social media met jouw netwerk kunt delen. Wij zorgen transparante en veilige afhandeling.

Steunen via de VriendenLoterij

Sinds 1998 ontvangen we een bijdrage van de VriendenLoterij. Wil jij Fonds Slachtofferhulp steunen terwijl je kans maakt op mooie prijzen? Speel dan mee met de Vriendenloterij! Op de pagina Koop een lot lees je hoe je voor Fonds Slachtofferhulp kunt meespelen.