Verisure

Het beveiligingsbedrijf Verisure zet zijn kennis én bescherming in om slachtoffers na een traumatische gebeurtenis meer rust te bieden.


Verisure en Fonds Slachtofferhulp

Verisure, onderdeel van Securitas Direct B.V. beschermt al meer dan 30 jaar wat het belangrijkst is, ons thuis. Met hun beveiligingsservice zorgen zij ervoor dat ruim tienduizenden huishoudens in Nederland beschermd zijn. Sinds 2021 mogen we met hun steun alarmsystemen en service beschikbaar stellen voor personen en families die hun gevoel van veiligheid kwijt zijn geraakt. Met deze samenwerking hopen we families die een traumatische ervaring hebben meegemaakt, een gevoel van veiligheid terug te geven.

Veiligheid voorop

“Als beveiligingsbedrijf hechten wij veel waarde aan het beschermen van wat ons lief is. Veiligheid staat bij ons voorop. Het is geweldig dat we samen met Fonds Slachtofferhulp voor deze groep mensen een verschil kunnen maken door hun bescherming te bieden via onze service en systemen. Iedereen hoort zich veilig te voelen in hun eigen huis.”

Team Verisure

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Verisure groep, de toonaangevende leverancier van aangesloten alarmen voor thuis en bedrijven in Europa en Zuid-Amerika. Dankzij Verisure’s alarmsystemen die 24 uur per dag verbonden zijn met de eigen alarmcentrale, worden wereldwijd meer dan drie miljoen huishoudens en bedrijfspanden beschermd met de hoogste service- en productstandaarden. In Nederland is er zelfs een versnelde verbinding met de politie.