NODR

NODR is onafhankelijk kennispartner voor overheden in schade verhalen en wettelijke aansprakelijkheid. NODR vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan onze samenleving, onder meer door het steunen van een goed doel.


Over NODR

NODR is onafhankelijk kennispartner voor overheden in schade verhalen en wettelijke aansprakelijkheid. Met onze juridische expertise en heldere, gestroomlijnde processen zorgen wij altijd voor een juridisch correcte afhandeling van schades in de openbare ruimte en wettelijke aansprakelijkstellingen. Iedere schade is uniek, het rechtsgebied complex. NODR neemt gemeenten en provincies het werk uit handen.

NODR en Fonds Slachtofferhulp

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan onze samenleving, onder meer door het steunen van een goed doel. Al sinds 2016 dragen wij Fonds Slachtofferhulp een warm hart toe. Jaarlijks doneren wij een bedrag. Als onafhankelijk kennispartner voor overheden in schade verhalen en wettelijke aansprakelijkheid kennen wij als geen ander het belang van een veilige openbare ruimte. Met het hulpprogramma verkeersincidenten zet Fonds Slachtofferhulp zich in voor verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Vanuit eigen vakgebied vragen we beiden aandacht voor de verkeersveiligheid in Nederland.

''De juiste aandacht''

“De focus van onze experts ligt bij een incident in de openbare ruimte op de materiële en financiële schade. Soms is er helaas ook sprake van menselijk leed en wij vinden het belangrijk dat ook daar de juiste aandacht voor is. Fonds Slachtofferhulp zet zich in voor de beste hulp aan verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Dat vinden wij erg waardevol.”

Ralph Groenendaal
Directeur NODR