Voor bedrijven

Hoe ga je om met de impact van een onverwachte gebeurtenis op jouw onderneming of medewerkers? Fonds Slachtofferhulp biedt met het FSH Bedrijfsfonds een platform en voorziening voor werkgevers, ondernemers en zelfstandigen. Lees hier hoe en meld je aan.


Is een van uw medewerkers slachtoffer geworden?

Ondanks alle goede voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat jijzelf, een van jouw medewerkers of collega’s slachtoffer wordt van een misdrijf of ernstig incident. Er moet ongetwijfeld veel geregeld worden, maar het belangrijkst is dat je als werkgever of naaste collega goed bent geïnformeerd over wat je kunt betekenen voor het slachtoffer.
Onze Slachtofferwijzer voor Naasten geeft je direct alle informatie en links naar de juiste hulpinstanties.

Adopteer een project of onderzoek

Onze onderzoeken en projecten hebben een grote impact op het welzijn van slachtoffers en naasten en het brede maatschappelijk bewustzijn. Ons werk is niet mogelijk zonder de financiële bijdragen van ondernemers, bestuurders en werkgevers zoals jij.
Wij komen graag met jein gesprek om uw bijdragen aan een specifiek project of maatschappelijke doelstelling te verbinden.

Een fonds met uw eigen bedrijfsnaam

Wil je graag structureel jouw bedrijfsnaam verbinden aan een maatschappelijke doelstelling? Jouw ondernemerschap inzetten voor de positie en voorzieningen van slachtoffers in Nederland? Fonds Slachtofferhulp verzorgt een Fonds op naam volledig voor jou.

Crowdfunding voor sociale ondernemingen

Noodfonds.nl is het crowdfunding of crowdsourcing platform van Fonds Slachtofferhulp waarmee je geld kunt inzamelen om een ondernemer te helpen tot een bedrag van 10.000,-. Op Noodfonds.nl start je snel en veilig jouw eigen inzamelingsactie die je per e-mail en social media met jouw netwerk kunt delen. Wij zorgen voor een transparante en veilige afhandeling.

Doe een eenmalige donatie

 • Met een eenmalige donatie steunt u ons werk.

 • De aftrekbaarheid van giften voor ondernemingen is anders geregeld dan de aftrekbaarheid voor privépersonen.
  Een informatiegesprek met het zakelijke team van Fonds Slachtofferhulp kan duidelijkheid bieden. Wij nemen graag contact met je op.

 • Sijbrandij De Waard Advocaten
  Dolfinarium
  Dolfinarium Harderwijk
  Car Prof
  Koos Konijn Foundation
  Koos Konijn Foundation
  Traffic Service Nederland
  Spanninga
  Spanninga
  Libéma
  Saferoad Holland
  Slot Letselschade
  Slot Letselschade Advocaten
 • Stichting Achmea Slachtoffer en Samenleving
  Postcodeloterij
 • ANWB is sponsor van Fonds Slachtofferhulp
  ANWB