Voor bedrijven

Hoe gaat u om met de impact van een onverwachte gebeurtenis op uw onderneming of uw medewerkers? Fonds Slachtofferhulp biedt met haar FSH Bedrijfsfonds een platform en voorziening voor werkgevers, ondernemers en zelfstandigen. Lees hier hoe en meld je aan.


Het FSH Bedrijfsfonds

Ondernemers hebben één zekerheid: er is altijd bedrijfsrisico.
Hoort erbij. Gewoon hard werken en doorgaan. Maar denk je weleens aan risico’s die nóg ingrijpender zijn dan een flinke griep, economische tegenslag of klanten die verplichtingen niet nakomen?
Het FSH Bedrijfsfonds is er voor deze risico’s.
En is dit voorjaar meer dan ooit actueel.

Is een van uw medewerkers slachtoffer geworden?

Ondanks uw goede voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat uzelf, een van uw medewerkers of collega’s slachtoffer wordt van een misdrijf of ernstig incident. Er moet ongetwijfeld veel geregeld worden maar het belangrijkst is dat u als werkgever of naaste collega goed bent geïnformeerd over wat u kunt betekenen voor het slachtoffer.
Onze Slachtofferwijzer voor Naasten geeft u direct alle informatie en links naar de juiste hulpinstanties.

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hoe geeft u invulling aan Sociaal Ondernemerschap? Wat betekent een goed MVO-beleid voor u en hoe verhoudt u zich tot andere werkgevers en ondernemers? Fonds Slachtofferhulp brengt dit met een jaarlijks werkgeversonderzoek in kaart en helpt u inzicht te verkrijgen hoe u deze zaken voor uw medewerkers goed en volledig regelt.

Adopteer een project of onderzoek

Onze onderzoeken en projecten hebben een grote impact op het welzijn van slachtoffers en naasten en het brede maatschappelijk bewustzijn. Ons werk is niet mogelijk zonder de financiële bijdragen van ondernemers, bestuurders en werkgevers zoals u.
Wij komen graag met u in gesprek om uw bijdragen aan een specifiek project of maatschappelijke doelstelling te verbinden.

Een fonds met uw eigen bedrijfsnaam

U wilt graag structureel uw bedrijfsnaam verbinden aan een maatschappelijke doelstelling? Uw ondernemerschap inzetten voor de positie en voorzieningen van slachtoffers in Nederland? Fonds Slachtofferhulp verzorgt een Fonds op naam volledig voor u.

Crowdfunding voor sociale ondernemingen

Noodfonds.nl is het crowdfunding of crowdsourcing platform van Fonds Slachtofferhulp waarmee je geld kunt inzamelen om een ondernemer te helpen tot een bedrag van 10.000,-. Op Noodfonds.nl start je snel en veilig jouw eigen inzamelingsactie die je per e-mail en social media met jouw netwerk kunt delen. Wij zorgen voor een transparante en veilige afhandeling.

Word lid van het FSH Bedrijfsfonds

 • Voor een donatie van EUR 89,- bent u lid van het FSH Bedrijfsfonds.

 • De aftrekbaarheid van giften voor ondernemingen is anders geregeld dan de aftrekbaarheid voor privé personen.
  Een informatiegesprek met het zakelijke team van Fonds Slachtofferhulp kan duidelijkheid bieden. Wij nemen op uw verzoek graag contact met u op.

 • Sijbrandij De Waard Advocaten
  Dolfinarium
  Dolfinarium Harderwijk
  Car Prof
  Koos Konijn Foundation
  Koos Konijn Foundation
  Traffic Service Nederland
  Spanninga
  Spanninga
  Libéma
  Saferoad Holland
  Slot Letselschade
  Slot Letselschade Advocaten
 • Stichting Achmea Slachtoffer en Samenleving
  Postcodeloterij
 • ANWB is sponsor van Fonds Slachtofferhulp
  ANWB