Adopteer een project of onderzoek

U kunt een verschil maken door uw bedrijf maatschappelijk te verbinden met onze doelstelling.
Zo kunt u zelf in actie komen door uw bijdrage aan Fonds Slachtofferhulp te koppelen of door één van onze onderzoeken, projecten of thema’s financieel te ondersteunen. Wij denken graag met u mee hoe we deze verbinding kunnen realiseren.


Uitgelichte projecten

Actuele projecten binnen onze programma’s Geweldsmisdrijven, Seksueel geweld, Verkeer- en Medische Incidenten

Ontwikkeling SlachtofferWijzer

Dagelijks vinden meer dan 1.000 nieuwe bezoekers de weg naar de Slachtofferwijzer en de juiste hulplijnen in Nederland. Onze redactieleden volgen continu de ontwikkeling en actualiteit van (slachtoffer)hulpverlening en vertalen deze naar relevante voorlichting. Dankzij sponsors zoals u zijn wij in staat een steeds groter publiek te bereiken en van de juiste informatie te voorzien. Neem contact met ons op en wordt ook sponsor van de Slachtofferwijzer.

TrafVic voor Kids

Ons project TrafVic-Kids doet onderzoek naar de gevolgen van een verkeersongeluk voor een kind.
Het risico op psychische klachten op korte en lange termijn is bij kinderen vele malen hoger dan bij volwassenen. Ook is er dringende behoefte aan gespecialiseerde rouwbehandeling voor kinderen. Uw bijdrage aan TrafVic-Kids zetten wij in voor de ontwikkeling van deze specialistische hulp.

Werkgeversonderzoek

"Enorme betrokkenheid bij het lot van mensen die buiten hun schuld door toedoen van een ander financiële, emotionele of maatschappelijke schade oplopen, is de drijfveer voor al mijn denken en doen."
- Ineke Sybesma, directeur Fonds Slachtofferhulp

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een adviesgesprek neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren van 08:30 – 17:00 op nummer 070 363 59 36 doorkiesnummer 5.

  • Ineke Sybesma
    Directeur
  • Carlo Contino
    Directeur Beleid
  • Oscar Geurts
    Hoofd Zakelijke markt

Zakelijke Brochures

Paragraaf lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.