Steun een specifiek project of onderzoek

Wilt u ook het verschil maken voor slachtoffers? Dit kan. Door uw bedrijf maatschappelijk te verbinden aan onze doelstelling. U kunt uw bijdrage bijvoorbeeld koppelen aan Fonds Slachtofferhulp, of aan een van onze vele onderzoeken en projecten. Wij denken graag met u mee.

Uitgelichte projecten

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte projecten. Benieuwd naar de andere projecten? Via deze pagina vindt u alle actuele projecten binnen onze programma’s: Misdrijven en rechtspositie, Seksueel geweld, Medische incidenten, Verkeersongevallen en Noodhulp. U kunt met onderstaand formulier contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor projectsponsoring.

Ontwikkeling SlachtofferWijzer

Dagelijks vinden meer dan 1.000 nieuwe bezoekers de weg naar SlachtofferWijzer. Het merendeel van onze bezoekers vindt snel de hulporganisatie die bij hen past. Alle informatie op SlachtofferWijzer is ontwikkeld in samenwerking met experts, (ervarings-)deskundigen en slachtoffers. Dankzij sponsoren zoals u zijn wij in staat een steeds groter publiek te bereiken en nóg meer mensen te helpen. Wilt u ook sponsor worden van SlachtofferWijzer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TrafVic-Kids

Met ons project TrafVic-Kids wordt onderzoek gedaan naar de gevolgen van een verkeersongeval voor kinderen.
Het risico op psychische klachten op korte en lange termijn is bij kinderen vele malen hoger dan bij volwassenen. Ook is er dringende behoefte aan gespecialiseerde rouwbehandeling voor kinderen. Uw bijdrage aan het project TrafVic-Kids wordt ingezet voor de ontwikkeling van specialistische hulpverlening na een verkeersongeval.

Werkgeversonderzoek

Sinds eind 2019 doet Fonds Slachtofferhulp doorlopend werkgeversonderzoek. Wij onderzoeken de mate waarin ondernemers en werkgevers zijn toegerust op situaties waarin de onderneming en haar medewerkers te maken krijgen met calamiteiten en incidenten. Welke hulpverlening is nodig en hoe wordt hierin voorzien? Fonds Slachtofferhulp verwelkomt zakelijke partners die inhoudelijk willen bijdragen aan de kwaliteit van het onderzoek. Of een actieve rol willen spelen bij de verspreiding en professionele deelname aan dit onderzoek.

Vraag informatie aan

  • Indien u actief een project of onderzoek wilt sponsoren, vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

    Uw gegevens worden versleuteld verzonden en uitsluitend gebruikt voor correspondentie doeleinden.