Sponsoring of samenwerking goed doel

Een goed doel sponsoren. Of een andere manier een samenwerken met een goed doel. Daar staan we uiteraard voor open! Een samenwerking met Fonds Slachtofferhulp kan in allerlei vormen. Denk aan een inhoudelijke samenwerking, bijvoorbeeld door om met ons mee te denken over onze programma’s. Of door steun in de vorm van geld of natura. Of op een andere manier. In principe is alles mogelijk.

Waarom een goed doel als Fonds Slachtofferhulp sponsoren?

Een goed doel sponsoren doe je natuurlijk niet zomaar. Je wil zeker weten dat jouw sponsoring goed terecht komt. Sponsoring van een goed doel is iets waar je goed over na moet denken. Jouw sponsoring komt bij Fonds Slachtofferhulp goed gerecht, die garantie geven wij je. Wij zijn het enige Nederlandse goede doel dat opkomt voor slachtoffers. Bovendien zijn wij een CBF-erkend goed doel dat al meer dan 30 jaar bestaat. Onze kosten zijn 100% transparant. Je kunt erop rekenen dat van iedere euro het overgrote deel rechtstreeks wordt besteed aan onze doelstellingen. Bovendien vinden wij het als Fonds belangrijk om onze sponsoren de aandacht te geven die zij verdienen. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.

Waarom samenwerken met een goed doel als Fonds Slachtofferhulp?

Fonds Slachtofferhulp is altijd op zoek naar partners. Partners die goed bij ons en onze activiteiten passen. Dat werkt uiteraard twee kanten op: wij moeten op onze beurt goed bij de sponsor passen. Een samenwerking met ons kan op verschillende manieren. Eén ding is altijd gelijk. Wij zijn vooral op zoek naar strategische partnerships. Als partner van Fonds Slachtofferhulp ben je bovendien verzekerd van de juiste aandacht. Maatwerk staat hierbij altijd centraal, want geen samenwerking is gelijk!