Projectfinanciering aanvragen

Projectfinanciering aanvragen voor jouw project? Dat is mogelijk. Graag leggen we je uit hoe je de subsidie kunt aanvragen en welke projecten in aanmerking komen voor financiering.


Projectfinanciering

Je bent op zoek naar financiering voor je project. Goed nieuws, het is namelijk mogelijk dat Fonds Slachtofferhulp jouw project financieel ondersteunt. Uiteraard moeten we keuzes maken en daarom kunnen we niet ieder project steunen. We leggen graag uit waar we op letten.

Veelgestelde vragen

Projectfinanciering

Subsidiereglement & rapporteren

Meer informatie over de behandeling, beoordeling en verantwoording van een subsidieaanvraag is te vinden in ons subsidiereglement op de pagina rapporteren. Voor alle subsidieontvangers is hier tevens informatie te vinden over het rapporteren.

Project- of onderzoeksvoorstel kindermishandeling

Fonds Slachtofferhulp is voor het programma Kindermishandeling op zoek naar nieuwe projecten en onderzoeken die de positie van slachtoffers van kindermishandeling versterkt. Heb jij een relevant project- of onderzoeksvoorstel op dit vlak? Dan nodigen we je van harte uit jouw voorstel in te dienen. Voor meer informatie, speerpunten en subsidiecriteria verwijzen we je graag naar onderstaand document.

Voorbeelden projectfinanciering

De projecten die wij financieel ondersteunen zijn heel verschillend. Wij ondersteunen bijvoorbeeld lotgenotenorganisaties in het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten. Met onze steun aan de Federatie Nabestaanden Geweldsslachtoffers bijvoorbeeld, stimuleren wij lotgenotencontact. Ook ondersteunen wij projecten die gericht zijn op het verbeteren van hulp aan slachtoffers, zoals in het project TrafVic voor Kids waarin we specialistische hulp ontwikkelen voor kinderen die een dierbare hebben verloren als gevolg van een verkeersongeval. Ook het aanvragen van subsidie voor wetenschappelijk onderzoek is mogelijk. Fonds Slachtofferhulp maakte bijvoorbeeld de ontwikkeling van een effectieve behandelmethode voor rouwverwerking na moord mogelijk, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek hiernaar.

Neem contact op

Heb je vragen over projectfinanciering en subsidies? Die beantwoorden we graag voor je per mail. We doen ons best om ze snel mogelijk te reageren.

Projectfinanciering of subsidie aanvragen

  • Als je financiering wil aanvragen voor jouw project of (wetenschappelijk) onderzoek, vul dan zo volledig mogelijk dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

    Let op, het is niet mogelijk dit formulier tussentijds op te slaan.