Nieuws

Deel opbrengst Ondernemersgala Den Haag 2017 voor Fonds Slachtofferhulp

7 december 2016

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Lees meer over: noodhulp | ondernemersgala | ondernemersgala den haag | noodhulpfonds

Fonds Slachtofferhulp is door de organisatie van het Ondernemersgala Den Haag, naast Unicef als vaste partner, gekozen als goed doel voor het gala in 2017. Hiermee komt een deel van de opbrengst van het gala, dat op 25 maart 2017 plaatsvindt in het atrium van het Haagse stadhuis, ten goede aan het Fonds Slachtofferhulp.

Noodhulpfonds

Dit geld wordt besteed aan het noodhulpfonds, waarmee we op jaarbasis meer dan 1.000 slachtoffers van misdrijven, verkeersongevallen of rampen kunnen helpen die buiten hun schuld om in financiële problemen zijn gekomen. Deze mensen hebben vaak al grote moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, waardoor acute hulp noodzakelijk is. Het Fonds Slachtofferhulp is erg blij met deze bijdrage van het Ondernemersgala waarmee naar verwachting het komende jaar minimaal 100 extra kind-slachtoffers in acute nood geholpen kunnen worden in de regio Haaglanden.

Ondernemersgala Den Haag

Het thema voor de twaalfde editie van het gala is ‘Mondriaan’. In 2017 is het 100 jaar geleden dat De Stijl is opgericht, een internationale kunstbeweging waarvan Piet Mondriaan een van de bekendste kunstenaars is. Dit thema wordt tevens doorgevoerd door de keukenbrigade, waarin studenten en topchefs van het ROC Mondriaan nauw samenwerken. Naast culinaire hoogstandjes worden de gasten verrast met unieke muziekoptredens en bijzondere loterij- en veilingitems. Een tafel reserveren kan via de website van het Ondernemersgala Den Haag.

presentatie-ondernemersgala-Foto’s Richard Mulder

Foto: Richard Mulder

Geef een reactie