Doneren aan een goed doel

Juist nu is het tijd om een donatie te doen aan goed doel. Veel goede doelen zijn voor 100% afhankelijk van donaties en giften. Dat geldt ook voor Fonds Slachtofferhulp. Met jouw donatie aan het goede doel help je slachtoffers hun leven weer op te pakken. Er zijn verschillende manieren waarop je een donatie kunt doen aan een goed doel. We vertellen je er graag mee over! Iedere gift of donatie is welkom, groot of klein!


Waarom doneren aan een goed doel als Fonds Slachtofferhulp?

Geld doneren doe je natuurlijk niet zomaar. Je wil zeker weten dat jouw donatie goed terecht komt. Doneren aan een goed doel is iets waar je goed over na moet denken. Jouw donatie komt bij Fonds Slachtofferhulp goed gerecht, die garantie geven wij je. Wij zijn het enige Nederlandse goede doel dat opkomt voor slachtoffers. Bovendien zijn wij een CBF-erkend goed doel dat al meer dan 30 jaar bestaat. Onze kosten zijn 100% transparant. Je kunt erop rekenen dat van iedere euro het overgrote deel rechtstreeks wordt besteed aan onze doelstellingen. Jouw donatie komt dus op de juiste plek terecht

Doneer aan Fonds Slachtofferhulp

  • Van directe noodhulp tot structureel beter beleid in het belang van slachtoffers: donateur worden van Fonds Slachtofferschap betekent dat slachtoffers de juiste hulp krijgen om het leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Geef mensen de kracht weer door te gaan. Als donateur versterk je indirect én direct de positie van slachtoffers.

  • Slachtoffers pakken de draad van hun leven weer op. Spreekt dat jou aan? Ervoor zorgen dat slachtoffers met de juiste hulp sterker worden dan ooit? Steun slachtoffers, steun Fonds Slachtofferhulp. Geef mensen de kracht om weer door te gaan met hun leven.

Jouw donatie

Steun slachtoffers, doneer aan Fonds Slachtofferhulp. Jaarlijks worden 1,7 miljoen Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Met jouw gift helpen wij slachtoffers hun kracht te hervinden. Elke dag worden ruim 5.000 mensen in Nederland slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Niet iedereen ontvangt de hulp die nodig is. Dáárom bestaat Fonds Slachtofferhulp. Met steun van onze donateurs maken wij gespecialiseerde hulp mogelijk voor slachtoffers en ontwikkelen we nieuw hulpaanbod waar nodig. We komen op voor de rechten van slachtoffers en organiseren lotgenotencontact. En vanuit ons Noodhulpfonds helpen we mensen heel concreet aan dat wat nodig is voor een nieuwe start.

Is een donatie aan een goed doel aftrekbaar?

Jazeker, al gelden er wel bepaalde voorwaarden. Lees er meer over op onze speciale pagina: periodiek schenken.

Op welke manieren kun je doneren aan ons goede doel?

Er zijn talloze manieren waarop je een donatie kunt doen: