Help mee

Elk jaar worden 1.7 miljoen Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Dat zijn 4.500 mensen per dag. Dat zijn drie mensen per minuut. Fonds Slachtofferhulp zet zich in voor de beste hulp aan slachtoffers. Het doel? Veiligheid. Elk slachtoffer vertelt zijn verhaal en voelt zich gesteund door zijn of haar directe omgeving.


Uw donatie

  • Slachtoffers de draad van het leven weer op laten pakken? Spreekt dat jou aan? Ervoor zorgen dat slachtoffers met de juiste hulp sterker worden dan ooit? Steun slachtoffers, steun fonds Slachtofferschap. Geef mensen de kracht om weer door te gaan met hun leven

  • Van directe noodhulp tot structureel beter beleid in het belang van slachtoffers: donateur worden van Fonds Slachtofferschap betekent dat slachtoffers de juiste hulp krijgen om het leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Geef mensen de kracht weer door te gaan. Donateurs versterken indirect én direct de positie van slachtoffers.

Schenken met belastingvoordeel

Fonds Slachtofferhulp steunen met maximaal belastingvoordeel? En jouw giften voor de komende jaren goed regelen?
Stel een periodieke schenkingsovereenkomst op. In deze overeenkomst leg je jouw bijdrage aan Fonds Slachtofferhulp voor minimaal vijf jaar vast. Hierdoor is je schenking jaarlijks volledig aftrekbaar van jouw belastbaar inkomen.

Start een actie

Elke bijdrage, groot of klein, levert een positieve bijdrage aan de toekomst van slachtoffers. Er zijn meerdere manieren om in actie te komen. Ruim je garage op en verkoop spullen op de vrijmarkt, laat alle kinderen op school meedoen aan een sponsorloop of bak koekjes en verkoop deze in de buurt. Enthousiast? Start jouw actie op de actiepagina.

Start jouw crowdfunding actie

Koop een lot

Sinds 1998 ontvangen we een bijdrage van de VriendenLoterij. Wil jij Fonds Slachtofferhulp steunen terwijl je kans maakt op mooie prijzen? Speel dan mee met de Vriendenloterij! Op de pagina Koop een lot lees je hoe je voor Fonds Slachtofferhulp kunt meespelen.