Help slachtoffers

1 op de 8 vrouwen en 1 op de 25 mannen in Nederland krijgt te maken met seksueel geweld. In ruim 80% van de gevallen is de dader een bekende van het slachtoffer. Een familielid, een vriend of vriendin, een sportcoach of leraar.

Wij maken ons sterk voor slachtoffers van seksueel misbruik. Dat kan jij ook!

Word donateur voor €3,- per maand en help slachtoffers. Juist nu.


Word donateur en help slachtoffers

  • Help slachtoffers van seksueel misbruik hun kracht te hervinden. Word donateur van Fonds Slachtofferhulp.

Help slachtoffers hun kracht te hervinden

Niet alle slachtoffers van seksueel misbruik krijgen de hulp die nodig is. Dáárom bestaat Fonds Slachtofferhulp.

Fonds Slachtofferhulp gelooft in de kracht van mensen. We helpen slachtoffers van seksueel misbruik hun kracht te hervinden.

We weten wat er bij ze leeft: Ben ik de enige die dit overkomt? Is er passende hulp voor mij? Wat zijn mijn rechten? Kan ik juridische stappen nemen? We agenderen en ageren. Initiëren en innoveren. Testen en toetsen. Raadplegen en regelen. Allemaal zodat slachtoffers hun leven weer kunnen oppakken. Niets is onmogelijk.

We maken ons sterk voor slachtoffers. Onvermoeibaar en onafhankelijk. We doen dit niet alleen. We werken samen met wetenschappers, hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Dit doen we al meer dan dertig jaar.

Wij maken ons sterk voor slachtoffers van seksueel geweld. Dat kan jij ook! Word donateur voor €3,- per maand. Maak de juiste hulp mogelijk. Juist nu.