Grote gift

Wat is een grote gift?

Waarom voor Fonds Slachtofferhulp?

Een fonds op naam biedt particulieren, stichtingen en bedrijven de kans om op een persoonlijke manier ons werk structureel te steunen. Ben je betrokken bij ons werk en wil je graag meer invloed hebben op de manier waarop we slachtoffers helpen hun kracht te hervinden? Dan is een fonds op naam voor het Fonds Slachtofferhulp wellicht iets voor jou. Zo kun je persoonlijk een verschil maken voor anderen.

Voordelen van een grote gift

 

Een grote gift, hoe werkt dat juridisch?

Je kunt te allen tijde een fonds op naam oprichten voor het Fonds Slachtofferhulp. Je kunt er ook voor kiezen om een erfenis nalaten. Het bedrag in het fonds op naam wordt volledig benut aan de doelstelling die jij voor ogen hebt. De hoogte van de schenking en de doelstelling worden vastgelegd in een overeenkomst. Ook leg je hierin vast of het om een eenmalige of periodieke schenking gaat en hoe lang de overeenkomst geldig is.

Overweeg je een fonds op naam op te richten? We gaan daarover graag met je in gesprek. We brengen dan gezamenlijk jouw wensen in kaart en bespreken de verschillende mogelijkheden. Hierin leggen we onder andere uit hoe een fonds op naam juridisch werkt. Wil je meer weten? Neem dan onderstaand formulier contact op met een van onze medewerkers.

  • We reageren zo spoedig mogelijk op jouw vraag.