Overige manieren

  • Help ook mee

    Al onze inspanningen zijn gericht op hoop, veerkracht en empowerment van het slachtoffer. Steun hierbij is hard nodig - mogen we op u rekenen?

Er meerdere manieren waarop u ons kunt steunen zonder dat u dit zelf geld kost. Bijvoorbeeld door een product te verkopen, kortingscodes te gebruiken voor het goede doel, een vragenlijst in te vullen of een hotel te boeken waarvan een deel van de provisie naar ons gaat.

Mrkortingscode.nl
Telkens als u een kortingscode van MrKortingscode.nl gebruikt tijdens uw bestelling bij een webshop, gaat er €0,25 naar een goed doel. U kunt hierbij kiezen voor het Fonds Slachtofferhulp.

HelpFreely

Met HelpFreely kunt u tijdens het online winkelen geld inzamelen voor het Fonds Slachtofferhulp. Klanten die bij aangesloten winkels online shoppen, doneren een percentage van hun aankoop aan een goed naar keuze. Aanmelden kan met een account bij HelpFreely of met uw social media-account.

Clubdoel

Clubdoel biedt het de mogelijkheid om eenvoudig een nieuwe activiteit te starten voor het Fonds Slachtofferhulp. Uniek is de mogelijkheid om alle leden en niet-leden te vragen af en toe een vragenlijst in te vullen en extra geld te verdienen.