Koop een lot

  • Help ook mee

    Al onze inspanningen zijn gericht op hoop, veerkracht en empowerment van het slachtoffer. Steun hierbij is hard nodig - mogen we op u rekenen?

Wilt u elke maand kans maken op meer dan honderdduizend prijzen? En tegelijkertijd Fonds Slachtofferhulp steunen? Koop dan een lot van de VriendenLoterij en speel mee voor Fonds Slachtofferhulp. Speelt u al met een lot mee in de VriendenLoterij, maar nog niet geoormerkt voor Fonds Slachtofferhulp? Dan kunt u dit wijzigen. Belt u hiervoor met de VriendenLoterij Ledenservice via 0900 – 300 1400 (normaal tarief). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur. Hartelijk dank dat u ons op deze manier steunt!

De VriendenLoterij

Sinds 1998 ontvangen we een bijdrage van de VriendenLoterij. Inmiddels hebben we een bijdrage ontvangen van ruim 22 miljoen euro. Lees de blog van managing director Michiel Verboven waarom de VriendenLoterij Fonds Slachtofferhulp steunt. Wij zijn de loterij en de spelers erg dankbaar.

            Vriendenloterij logo

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Het leuke is dat u zelf bepaalt voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat rechtstreeks naar het doel van uw keuze. Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen, zoals een auto, een grote geldprijs of een mooie vakantie.

‘’Dankzij een belangrijke bijdrage van de VriendenLoterij beschikt elke provincie over een Centrum Seksueel Geweld. Hier krijgen mensen die acuut seksueel geweld hebben meegemaakt medische, psychologische en forensische hulp.’’