Help ook

Met uw steun kunnen wij vele slachtoffers helpen van ongevallen, misdrijven en rampen in Nederland. Wilt u doneren, schenken met belastingvoordeel of een lot kopen voor het Fonds Slachtofferhulp? Wij zijn dankbaar voor uw betrokkenheid en uw steun. 

Wilt u graag persoonlijk het verschil maken voor de slachtoffers van morgen? Dan kunt u zelf in actie komen en geld ophalen voor het Fonds Slachtofferhulp. Ook heeft u de mogelijkheid om een fonds op naam op te richten. Overweegt u om na te laten aan het Fonds Slachtofferhulp? Dan kunt u hierover desgewenst van gedachten wisselen met een van onze medewerkers, bel gerust op 070 -363 5936.

Uw bedrijf kan met een financiële bijdrage het bereik van het Fonds Slachtofferhulp vergroten. Maak projecten en evenementen mogelijk door sponsoring of partnership.

In 2016 liep een team van 30 bevlogen mannen en vrouwen de Dam tot Damloop. Zij lieten zich sponsoren door familie, vrienden en collega's om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de steun aan slachtoffers.