Koop een lot

Maak kans op mooie prijzen én steun het werk van Fonds Slachtofferhulp. Koop een lot bij de Vriendenloterij en speel mee voor Fonds Slachtofferhulp.

Koop een lot

Wil je elke maand kans maken op meer dan honderdduizend prijzen? En tegelijkertijd Fonds Slachtofferhulp steunen? Koop dan een lot van >de VriendenLoterij en speel mee voor Fonds Slachtofferhulp. Hartelijk dank dat je ons op deze manier steunt!

De VriendenLoterij

Sinds 1998 ontvangen we een bijdrage van de VriendenLoterij. Tijdens het Goed Geld Gala van 2020 werd onthuld dat Fonds Slachtofferhulp dit jaar een structurele en geoormerkte bijdrage ontvangt van maar liefst €1.576.512,-. Wij zijn de loterij en de spelers erg dankbaar.

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van bekende Vrienden. Sinds 1998 is ruim 732 miljoen euro geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 47 goede doelen.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer jouw lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers. Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. www.vriendenloterij.nl.

Speel nu mee voor Fonds Slachtofferhulp!

Met een lot maak je elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost €13,75 per trekking. De helft van de lotprijs gaat dan direct naar Fonds Slachtofferhulp. Speel je al met een lot mee in de VriendenLoterij, maar nog niet geoormerkt voor Fonds Slachtofferhulp? Dan kun je dit wijzigen. Bel hiervoor met de VriendenLoterij Ledenservice via 088 – 020 1020. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur en 16.00 uur. Speel bewust 18+.