ProMobility doneert € 5.000 aan TrafVic Kids

Ter gelegenheid van hun 15-jarig jubileum steunt leasemaatschappij ProMobility ons TrafVic Kids project met € 5.000.

Gepubliceerd op

ProMobility, de leasemaatschappij voor de regio’s Zaanstreek en Voorne-Putten, heeft TrafVic Kids in haar hart gesloten. Het bedrijf streeft het motto ‘Goed voor Elkaar’ na in de zakelijke dienstverlening, maar ook in onderlinge relaties en maatschappelijke betrokkenheid. En daarom ondersteunen zij al vanaf 2021 TrafVic Kids, het project dat specialistische hulp ontwikkelt voor kinderen die een dierbare hebben verloren in het verkeer.

€ 5.000 ter ere van het 15-jarig jubileum

Met deze donatie willen de eigenaar-directeuren Marc Noyons en Dick Dekker van ProMobility hun bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de behandelmethode van jonge verkeersslachtoffers. Frank Jansen (Fonds Slachtofferhulp) nam de cheque in ontvangst en is blij met de donatie:

“Verkeersveiligheid is van groot belang. Onze partner ProMobility neemt verkeersveiligheid gelukkig serieus en maakt haar berijders bewust van de verantwoordelijkheid die zij hebben als deelnemer aan het verkeer, maar is er óók als het onverhoopt toch misgaat. Hun steun aan het TrafVic Kids project is hier een perfect voorbeeld van. Zo’n behandelmethode opzetten en ontwikkelen kost veel tijd en geld. Sponsoren zoals ProMobility maken dit mogelijk en daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor.”

ProMobility van harte gefeliciteerd met jullie jubileum! Op naar de volgende 15 jaar.

ProMobility steunt TrafVic Kids