Saferoad Holland

Saferoad Holland is al sinds 2016 een betrokken partner van Fonds Slachtofferhulp. Sinds 2020 ondersteunen ze het programma TrafVic-Kids.


Saferoad en Fonds Slachtofferhulp

Saferoad Holland is producent van verkeersveiligheid systemen. Waaronder vangrails, wegmarkeringen en geluidsschermen. De organisatie is al sinds 2016 betrokken bij Fonds Slachtofferhulp. Sinds 2020 ondersteunen ze ons programma TrafVic voor kids. Dit programma onderzoekt welke specialistische hulp kinderen nodig hebben na een ernstig verkeersongeval. En dat is hard nodig. Want de basishulp die ze krijgen is lang niet altijd genoeg om ze er weer bovenop te helpen.

''Vision Zero noemen we dat''

“Onze missies rijmen met elkaar. Als Saferoad gáán we voor nul ernstige verwondingen en 0 dodelijke verkeersslachtoffers per jaar. Vision Zero noemen we dat. Dat doen we niet alleen in onze dagelijkse business, we voeren het door in al ons denken in handelen. Het steunen van een project zoals TrafVicKids van Fonds Slachtofferhulp sluit hier naadloos bij aan. Wij doen er alles aan om ernstige ongevallen te voorkomen, maar zolang ze toch voorkomen, willen graag bijdragen aan speciale hulpverlening op maat voor slachtoffers en nabestaanden.”

Herman Odijk
Managing Director