Dr. C.J. Vaillantfonds

Het Dr. C.J. Vaillant Fonds steunt al enkele jaren verschillende programma’s van Fonds Slachtofferhulp. Waaronder het Noodhulpfonds en de ontwikkeling van de SlachtofferWijzer. Sinds 2020 steunt het Dr. C.J. Vaillant Fonds ook het project TrafVic-Kids.

Dr. C.J. Vaillant Fonds en Fonds Slachtofferhulp

Het Dr. C.J. Vaillant Fonds mogen we al een aantal jaar tot onze partners rekenen. Het Goede Doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC) steunde ons bij de ontwikkeling van SlachtofferWijzer.nl en leverde een mooie bijdrage aan ons Noodhulpfonds.

Sinds 2020 steunt het fonds ons ook ons project TrafVic-Kids.  Jaarlijks zijn honderden kinderen betrokken bij een verkeersongeval. Wat zijn de gevolgen van een verkeersongeluk voor een kind? En wat voor zorg hebben deze jonge slachtoffers nodig? Het doel van TrafVic-Kids is het ontwikkelen van specialistische hulp voor kinderen die te maken hebben gehad met een ongeluk. De hulp komt online en via een landelijk netwerk van therapeuten terecht. Hiermee wordt de kans op psychische klachten op lange termijn verkleind.