Tips

Gebruik een actiepagina met foto of video
Bij een actie is het de bedoeling dat het inzamelen van geld eenvoudig en leuk is. Maak daarom simpel, snel en gratis een actiepagina aan. U kunt makkelijk uw actiepagina personaliseren met een eigen tekst, foto of video. Zo weten vrienden en bekenden direct dat dit uw actie is.

Maak uw boodschap persoonlijk
De meest succesvolle actiepagina’s vertellen een persoonlijk verhaal.  Laat mensen weten waarom u de moeite neemt om geld in te zamelen. Ze zullen u dan sneller willen helpen.

Betrek ons bij uw actie
Vraag ons om informatie. Wij kunnen u helpen met flyers, informatieboekjes, spaarpotjes en kartonnen doneerboxen. Ook kunnen wij online aandacht schenken aan uw actie.

De actie delen en maak anderen enthousiast
Deel uw actie met zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en collega’s. Uw kunt dit persoonlijk doen, of via e-mail en social media. De enige manier om een donatie te ontvangen, is door te vragen.  Houd uw donateurs goed op de hoogte van de voortgang van uw actie. Samen haalt u meer geld op, dus zorg ervoor dat anderen ook enthousiast worden over uw actie. Wanneer zij goed begrijpen wat uw motivatie is om geld in te zamelen en uw enthousiasme zien, zullen ze u zeker helpen. Dat kan door een donatie te doen op uw actiepagina, maar ook door zich bij uw actie aan te sluiten.