Spreekbeurt, werkstuk, jouw verhaal

tekst hier kan je ook anchors (verwijzingen naar lager op de pagina) kwijt, links (andere pagina’s) of hulp (telefoonnummers in stijl van Direct hulp)

Ideale foto maat voor hoofd beeld bovenin >> 1310 bij 655 pixels

Een content blok kan met of zonder knop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Navigatie blok

Navigatie blok gebruiken we alleen wanneer we naar veel (externe) links verwijzen. Zie bijvoorbeeld Naasten en Direct hulp

Contact Info

Het contact infoblok is het best geschikt voor losse telefoonnummers.
Vul de cijfers in bij de titel. Maximaal 4 rijen naast elkaar.

0800-0000

Een contact info blok geeft deze informatie

www.slachtofferwijzer.nl

Kan ook op deze manier

0800-0000

Een contact info blok geeft deze informatie

09999999999

Een contact info blok geeft deze informatie

FAQ -

Het FAQ blok dien je te maken in het hoofdmenu en niet op de pagina zelf. Ga in de menubalk links naar FAQ. Maak hier een nieuwe FAQ aan en zet hier alle vragen in die je als FAQ wilt weergeven. Sla het op en kies het juiste FAQ blok vervolgens op de pagina.

Veelgestelde vragen

Werkzaamheden

 • Wat is het Fonds Slachtofferhulp

  Het Fonds Slachtofferhulp helpt slachtoffers in Nederland te worden wie ze waren. Op basis van hun eigen veerkracht én met de juiste hulp.

  Een traumatische ervaring kan je leven op zijn kop zetten. Het heeft soms grote gevolgen voor jezelf – als slachtoffer – maar ook voor je omgeving en uiteindelijk voor de hele maatschappij.

  Om weer zoveel mogelijk te worden wie je was, is het belangrijk om goed met deze gevolgen om te gaan. Dat kan als je de hulp die jij nodig hebt, krijgt op het moment dat je het nodig hebt.

 • Wat doet het Fonds Slachtofferhulp

  Om slachtoffers te helpen, financieren we elk jaar zo’n 400 projecten. Van informatieve websites tot herdenkingen. Van belangenbehartiging tot opleiden van hulpverleners. En van individuele noodhulp tot grote wetenschappelijke onderzoeken.

  Elk jaar besteedt het Fonds Slachtofferhulp zo’n 4 miljoen euro aan slachtoffers. Natuurlijk maken we ook kosten om donateurs te werven en hebben we een kantoor en kantoorartikelen nodig. Die bureaukosten en wervingskosten houden we zo laag mogelijk. We hebben dan ook al jaren het CBF-keurmerk.

 • Hoe wordt het geld door het Fonds Slachtofferhulp besteed?

  In 2018 besteedden we in totaal €4.097.206,- verdeeld over de categorieën: belangenbehartiging, voorlichting, innovatie van hulpverlening, directe hulp aan slachtoffers, noodhulp, deskundigheidsbevordering en lotgenotencontact. Als onafhankelijk goed doel waaraan particulieren en bedrijven aan bijdragen, vinden we het belangrijk om open en transparant te zijn over de inzet van middelen. In ons jaarverslag vindt u een uitgebreide verantwoording.

 • Is het Fonds Slachtofferhulp een officieel goed doel (CBF en ANBI)?

  Het Fonds Slachtofferhulp heeft de CBF-erkenning voor goede doelen en is ANBI gecertificeerd. We worden getoetst over onze omgang met drie hoofdprincipes: besturen en toezicht houden, besteding van middelen en de omgang met belanghebbenden. Op basis van de bevindingen bij die toetsing hebben wij de CBF-erkenning voor goede doelen, en zijn we een Algemeen Nut Beogende Instelling.

 • Wat is het verschil met Slachtofferhulp Nederland?

  Slachtofferhulp Nederland is een hulpverlenende organisatie. Zij bieden basishulpverlening aan slachtoffers op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch gebied. Slachtofferhulp Nederland is een zelfstandige organisatie, maar heeft nauwe banden met het Ministerie van Veiligheid en Justitie; zij betalen de personele- en organisatiekosten.

  Het Fonds Slachtofferhulp werft fondsen om de (rechts)positie van slachtoffers in Nederland te verbeteren en uit te breiden. Per jaar financieren we zo’n 400 projecten, waaronder die van Slachtofferhulp Nederland. Doel is dat het nieuwe hulpaanbod wordt ingebed in de structurele hulp die door de overheid gegeven wordt.

  Slachtofferhulp Nederland en het Fonds Slachtofferhulp werken nauw samen om de positie van slachtoffers te verbeteren.

Testimonial

De testimonial is er om middels een afbeelding te verwijzen naar een andere pagina. Normaal gesproken het best te gebruiken bij ervaringsverhalen, interviews ed.

Ideale foto maat: 625 bij 417 pixels

Snel verwijzen met Quick Links

Kan met maximaal 3 links naast elkaar

Programmas

Het programma blok is geschikt om 4 items naast elkaar uit te lichten met een kleine afbeelding.
Afbeelding maat: 625 bij 417 pixels

Nieuws blok

Het nieuwsblok pakt automatisch de laatste 3 items van het nieuws.

Content foto

Zeer geschikt voor een groot tekstblok met daarnaast een grote foto.
Foto: 1310 bij 873 pixels

Titel

Vivianne heeft niet veel geluk gehad in haar kinderjaren. Ze loopt verschillende jeugdtrauma’s op door misbruik en geweld binnen haar gezin. Als jong volwassene volgt ze veel therapieën, maar aan echt verwerken komt ze niet toe. Toch weigert ze nog langer slachtoffer te zijn. Haar reddingsboei is haar creativiteit.

Artikelen

Perfect om op een simpele manier te verwijzen naar andere artikelen. In de stijl van het blok nieuws, hier kan je echter de artikelen vast zetten. Bij nieuwsberichten is dit niet het geval, daar zijn altijd de meest recente artikelen te lezen.

Slachtoffers

Geschikt om 3 afbeeldingen naast elkaar te weergeven en te verwijzen naar één link middels een button.

Afbeelding dient landscape te zijn: bijv: 625 bij 417 pixels

Voor bedrijven

hoe werkt dit

en nog een tekst

En nog een verhaal

Lees meer

Bestanden

Om bestanden op een simpele en overzichtelijke manier onder elkaar te zetten.