CarProf

CarProf is een garageformule met meer dan 100 onafhankelijke autobedrijven in heel Nederland. De autobedrijven steunen het project TrafVic-Kids met een gezamenlijke APK-actie.


CarProf en Fonds Slachtofferhulp

CarProf is een garageformule met meer dan 100 onafhankelijke autobedrijven in heel Nederland. Sinds januari 2020 is CarProf partner van Fonds Slachtofferhulp. Hoe steunt CarProf Fonds Slachtofferhulp?

APK-actie

Van elke APK-keuring dragen alle CarProf-vestigingen € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. In de periode 2020 – 2023 heeft deze actie € 101.370,- opgeleverd. Deze steun is voor het project TrafVic-Kids.  Dit nieuwe project biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten.

DoeBoek

Al jaren denkt CarProf mee op het gebied van veilig verkeer. Het DoeBoek is daar een goed voorbeeld van. Deze zomeruitgave laat kinderen op een speelse en toegankelijke manier kennis maken met het thema veilig verkeer.

''Maar we willen meer doen''

“CarProf staat voor kwaliteit en vakkundigheid. Onze monteurs doen er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Maar we willen meer doen. Met deze APK-actie willen we de relatie tussen goed onderhoud en veilig autorijden extra benadrukken. Als CarProf zetten wij ons volledig in voor de veiligheid van onze klanten en andere verkeersdeelnemers. Ook als het in een verkeerssituatie onbedoeld misgaat.’’

Ivar Camps
Retail Marketing Manager Alliance Automotive Group Benelux