Traffic Service Nederland

Traffic Service Nederland levert veiligheid en doorstroming door verkeersmaatregelen.Het Fonds Slachtofferhulp en Traffic Service Nederland

Traffic Service Nederland levert veiligheid en doorstroming door verkeersmaatregelen. Sinds december 2019 is Traffic Service Nederland Sponsoring Member van het Fonds Slachtofferhulp. De bijdrage van Traffic Service Nederland komt ten goede aan ons programma Verkeersongevallen, waarbij we ons richten op de verbreding en verbetering van het hulpaanbod aan verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Dankzij partners als Traffic Service Nederland kunnen we werken aan onderzoek naar specialistische hulp voor verkeersslachtoffers en faciliteren we lotgenotencontact en noodhulp. Het fonds is erg blij met Traffic Service Nederland als nieuwe partner. Samen kunnen we de impact van lopende en nieuwe projecten verder vergroten.

''Hoe kunnen we ons werk zo veilig mogelijk maken''

“Traffic Service Nederland biedt veiligheid en doorstroming door verkeersmaatregelen. Al jaren denken wij na over hoe wij ons werk zo veilig mogelijk kunnen maken. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor de wegwerkers en de weggebruikers. Helaas worden wij vaak geconfronteerd met ongevallen en dus ook met slachtoffers. Wat Fonds Slachtofferhulp doet vinden wij dan ook erg goed en wij ondersteunen Fonds Slachtofferhulp graag!”

Ralf Reuken
Algemeen Directeur Traffic Service Nederland