CarProf en Fonds Slachtoffer maken doeboek voor onderweg

Speciaal voor de zomervakantie komen garageformule CarProfCarProf en Fonds Slachtofferhulp met een Doeboek voor kinderen voor onderweg. Het onderwerp? Verkeer. Heel toepasselijk voor achter in de auto.

Gepubliceerd op

Op vakantie in eigen land of in Europa? Veel mensen kiezen hiervoor hun eigen auto. Eindeloze kilometers en lange files vliegen voorbij terwijl je kind puzzelt, leest, lacht en spelletjes doet met het nieuwe Doeboek van CarProf en Fonds Slachtofferhulp. Wat zal het rustig zijn op de achterbank! In het 50 pagina’s dikke Doeboek vinden kinderen tal van puzzels, raadsels, moppen en spelletjes voor onderweg. Maar ook klassiekers zoals een kleurplaat, een quiz en natuurlijk een bingo ontbreken niet. De jonge chauffeurs van morgen worden uitgedaagd en vermaakt tegelijk én leren meer over verkeersveiligheid.

Gratis voor klanten van CarProf

Het Doeboek is gratis voor klanten van één van de ruim 110 CarProf-vestigingen in Nederland. “Voor een goede voorbereiding op de reis kom je vooraf even langs voor een Zomercheck, een set nieuwe banden of een aircobeurt. Dan kun je daar natuurlijk ook meteen het nieuwe Doeboek meenemen”, zegt Ivar Camps, Retail Marketing Manager Alliance Automotive Group Benelux, het moederbedrijf van de CarProf-formule. “Een leuk cadeau voor de kids én voor onze garagehouders een mooi middel om de samenwerking met Fonds Slachtofferhulp nog eens onder aandacht te brengen bij klanten.”

Bijzondere samenwerking

CarProf is een garageformule met meer dan 110 onafhankelijke autobedrijven in heel Nederland. Sinds januari 2020 is CarProf partner van Fonds Slachtofferhulp. Van elke APK-keuring doneren alle CarProf-vestigingen € 0,50 aan Fonds Slachtofferhulp. Deze steun is voor het project TrafVic-Kids. Dit nieuwe project biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten.

Verkeersveiligheid, maar dan speels

Ook Rob van den Nieuwendijk van Fonds Slachtofferhulp is trots op het Doeboek, dat dit jaar voor de derde keer gepubliceerd wordt. “Dit boek laat zien dat een samenwerking veel verder kan gaan dan alleen maar geld doneren. We hebben het Doeboek echt samen met CarProf ontwikkeld. Het is niet alleen leuk voor kinderen, het benadrukt ook op een speelse wijze het belang van verkeersveiligheid.”

Het Doeboek is per direct verkrijgbaar bij een CarProf-vestiging bij jou in de buurt.