APK-actie CarProf succesvol ondanks corona

Begin dit jaar sloten CarProf, een formule met garagebedrijven voor alle automerken in heel Nederland, en Fonds Slachtofferhulp de handen ineen. Van elke uitgevoerd APK-keuring gaat 50 eurocent naar TrafVic-Kids.


Garages vol

COVID-19 of niet, er wordt volgens de richtlijnen van het RIVM nog volop gesleuteld in de werkplaats van garages, vertelt Elina Schäfer van CarProf: “Gelukkig blijven de mensen met hun auto naar het autobedrijf gaan.” En dat is maar goed ook, want goed onderhoud is een belangrijke randvoorwaarde om de verkeersveiligheid te kunnen garanderen. En veilig vervoer is precies waar CarProf voor staat. Het is dan ook niet voor niks dat CarProf specifiek het programma TrafVic-Kids steunt.

Dit nieuwe project biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Met wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten. CarProf wil met de APK-actie de relatie tussen goed onderhoud en veilig autorijden benadrukken. ”Een autoband met voldoende grip kan bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. Als CarProf zetten wij ons volledig in voor de veiligheid van onze klanten en andere verkeersdeelnemers. Ook als het in een verkeerssituatie misgaat”, vult Retail Marketing Manager Ivar Camps aan.

Trots op deze tussenstand

Met ruim 13.000 keuringen staat de teller nu al boven de 6500 euro. Een prachtig resultaat waar iedereen ontzettend trots op kan zijn. En uiteraard stoppen we hier niet; de actie loopt gewoon door.

Bent u binnenkort toe aan een APK-keuring? Heeft uw auto een reparatie of onderhoud nodig? Maak dan een afspraak bij een CarProf-vestiging bij u in de buurt.