Campagne Nee is Oké

Seksueel misbruik is een actueel en groeiend probleem in onze maatschappij. Fonds Slachtofferhulp heeft het voorleesboekje ‘Nee is oké’ speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Het helpt ze weerbaarder te worden en hun grenzen aan te geven. En het maakt een moeilijk onderwerp op een luchtige manier bespreekbaar.


Veelgestelde vragen

Nee is oke

 • Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

  Wij doen ons best om binnen 10 dagen het boekje te bezorgen.
  Wacht jij al meer dan 10 dagen? Dan is er misschien iets mis gegaan en horen we het graag van je. Dit kan tussen 8:30 en 12:30 via de telefoon 070 392 52 00 en de hele dag per mail: donateurs@fondsslachtofferhulp.nl

 • Waarom duurt het 10 dagen voordat ik het boekje ontvang?

  Fonds Slachtofferhulp is een goed doel. Hierdoor letten wij goed op elke euro die wij uitgeven. Om het boekje zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden duurt het helaas wat langer.

 • Wat is Fonds Slachtofferhulp?

  Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke, maatschappelijke organisatie. Wij zetten ons in voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen. Dit doen wij op basis van giften en donaties uit de samenleving.

  Wij zetten alles in het werk om te zorgen dat mensen niet gedefinieerd worden door slachtofferschap. Maar na slachtofferschap krachtiger dan ooit in het leven komen te staan.

 • Waarom krijg ik mail van Fonds Slachtofferhulp?

  Na bestelling ontvang je een bevestiging. Daarna zullen wij nog twee keer via de mail contact met je opnemen.

 • Wat is het verschil met Slachtofferhulp Nederland?

  Slachtofferhulp Nederland is een hulpverlenende organisatie. Zij bieden basishulpverlening aan slachtoffers op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch gebied. Slachtofferhulp Nederland is een zelfstandige organisatie, maar heeft nauwe banden met het Ministerie van Veiligheid en Justitie; zij betalen de personele- en organisatiekosten.

  Fonds Slachtofferhulp werft fondsen om de (rechts)positie van slachtoffers in Nederland te verbeteren en uit te breiden. Per jaar financieren we zo’n 400 projecten, waaronder die van Slachtofferhulp Nederland. Het doel is dat het nieuwe hulpaanbod op den duur wordt ingebed in de structurele hulp die door de overheid gegeven wordt.

  Slachtofferhulp Nederland en Fonds Slachtofferhulp werken nauw samen om de positie van slachtoffers te verbeteren.

Zit jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact op met de donateursafdeling. Dit kan tussen 8:30 en 12:30 via de telefoon 070 392 52 00 en de hele dag per mail: donateurs@fondsslachtofferhulp.nl