Start een actie

Super dat je in actie komt voor het Fonds Slachtofferhulp. Op deze pagina leggen je graag uit hoe dat werkt.


Hoe werkt het?

Slachtoffers hebben jouw hulp hard nodig. Jouw hulp kan het verschil maken. Elke bijdrage, groot of klein, levert een positieve bijdrage aan de toekomst van slachtoffers. Jij kan een ander helpen met jouw eigen doneeractie. Bijvoorbeeld in de vorm van een sponsorloop, een talentenjacht of een collecte. Jouw actie kun je als je wil heel eenvoudig aan via ons eigen crowdfundingplatform Noodfonds.nl. Wil je op een andere manier een actie op poten zetten? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact op.

Voorbeeld: Dam tot Dam-loop

De afgelopen vijf jaar, hebben we samen met betrokken donateurs, bedrijfsvrienden en collega’s, prachtige bedragen bij elkaar gelopen in de Dam tot Dam loop. Omdat wij dankzij de steun van Dam-tot-Dam lopers in staat zijn om mensen die door slachtofferschap in de financiële problemen zijn gekomen, een steuntje in de rug te geven. Zodat de problemen niet nog groter worden en slachtoffers de kans krijgen om hun kracht terug te vinden.

Tips

1. Zorg ervoor dat jouw donatiepagina er piekfijn. Vul de pagina met korte, foutloze teksten en mooie, zelfgemaakte beelden. Geef jouw actie een pakkende naam, maak de inhoud aansprekend en persoonlijk.
2. Betrek ons bij je doneeractie. Wij kunnen je helpen en eventueel voorzien van communicatiemiddelen. Ook kunnen we online aandacht besteden aan jouw doneeractie.
3. Promote jouw doneeractie social media, Whatsapp en alle andere kanalen die je maar kunt bedenken.
4. Heb je je streefbedrag bereikt? Deel je succes en bedank je donateurs!

Noodfonds.nl

Voor doneeracties kun je gebruik maken van ons eigen crowdfundingplatform Noodfonds.nl. Start direct op een veilige manier je eigen inzamelingsactie die je per e-mail en social media met jouw netwerk kunt delen. Wij zorgen transparante en veilige afhandeling.

Vragen?

  • Heb je nog vragen? Heb je iets bijzonders in gedachten? Aarzel niet en neem direct contact op. We denken graag met je mee.