Start een actie

Super dat je in actie komt voor het Fonds Slachtofferhulp. Op deze pagina leggen we je graag uit hoe dat werkt.


Hoe werkt het?

Slachtoffers hebben jouw hulp hard nodig. Jouw hulp kan het verschil maken. Elke bijdrage, groot of klein, levert een positieve bijdrage aan de toekomst van slachtoffers. Jij kan een ander helpen met jouw eigen doneeractie. Bijvoorbeeld in de vorm van een sponsorloop, een talentenjacht of een collecte. Jouw actie kun je als je wil heel eenvoudig aan via ons eigen crowdfundingplatform Noodfonds.nl. Wil je op een andere manier een actie op poten zetten? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact op.

Voorbeeld: kleding inzamelen

Heb jij je kledingkast uitgeruimd? En wil je een goed doel steunen? Geef dan je oude kleding en textiel mee tijdens een kledinginzamelingsactie van Sympany. Een groot aantal gemeenten in Nederland heeft een vergunning afgegeven aan Fonds Slachtofferhulp, waarmee kleding ingezameld mag worden.

Voorbeeld: handwerkmarkt

Door het kopen van een product op handwerkmarkt.nl gaat een klein deel van de winst naar Fonds Slachtofferhulp. We spraken oprichter Nicole van Beveren hierover. Benieuwd hoe ook jij het verschil kunt maken voor slachtoffers?

Tips

1. Zorg ervoor dat jouw donatiepagina er piekfijn. Vul de pagina met korte, foutloze teksten en mooie, zelfgemaakte beelden. Geef jouw actie een pakkende naam, maak de inhoud aansprekend en persoonlijk.
2. Betrek ons bij je doneeractie. Wij kunnen je helpen en eventueel voorzien van communicatiemiddelen. Ook kunnen we online aandacht besteden aan jouw doneeractie.
3. Promote jouw doneeractie social media, Whatsapp en alle andere kanalen die je maar kunt bedenken.
4. Heb je je streefbedrag bereikt? Deel je succes en bedank je donateurs!

Noodfonds.nl

Voor doneeracties kun je gebruik maken van ons eigen crowdfundingplatform Noodfonds.nl. Start direct op een veilige manier je eigen inzamelingsactie die je per e-mail en social media met jouw netwerk kunt delen. Wij zorgen transparante en veilige afhandeling.

Vragen?

  • Heb je nog vragen? Heb je iets bijzonders in gedachten? Aarzel niet en neem direct contact op. We denken graag met je mee.