ProMobility

ProMobility is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die mobiliteit goed voor elkaar aanpakt. Met opgestroopte mouwen en recht door zee houdt ProMobility het MKB in de regio’s Zaanstreek en Voorne-Putten altijd in beweging met leaseconstructies op maat.


ProMobility en Fonds Slachtofferhulp

ProMobility heeft TrafVic Kids in haar hart gesloten. Onder het motto ‘Goed voor Elkaar’ steunt de zakelijke leasemaatschappij het project dat specialistische hulp ontwikkelt voor kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. En in het ergste geval zelfs een dierbare zijn verloren.

ProMobility en TrafVic Kids

Zakelijke leasemaatschappij ProMobility heeft als motto: Goed voor Elkaar. Een belofte die de organisatie nastreeft in zakelijke dienstverlening, maar ook in onderlinge relaties en maatschappelijke betrokkenheid. En daarom ondersteunt ProMobility vanaf 2021 het project TrafVic Kids.

“Aandacht voor de traumatische impact op kinderen”

Marc en Dick zijn naast lokaal betrokken ondernemers in de zakelijke lease, ook beiden vader. “Toen we hoorden van TrafVic Kids wisten we meteen: hier moeten we iets mee. Als leasemaatschappij met honderden berijders op de weg hebben we wekelijks te maken met schade en leed door ongelukken. Ik heb nooit zó bewust stilgestaan bij de traumatische impact op kinderen. Een onbelicht onderwerp waar Fonds Slachtofferhulp terecht speciale aandacht aan besteedt met dit project”, aldus Marc Noyons. “Verkeersveiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Als mobiliteitspartner zien we het als onze taak om onze berijders te attenderen op bewust rijgedrag. We communiceren daar veel over. TrafVic Kids is een geweldig project dat naadloos aansluit bij onze normen en waarden. ‘Goed voor Elkaar’ noemen we dat”, vertelt Dick Dekker.

Over ProMobility

ProMobility is een merkonafhankelijke zakelijke leasemaatschappij, actief in de regio’s Voorne-Putten en Zaanstreek. ‘Goed voor Elkaar’ betekent dat wij willen dat alles klopt. Wij zetten graag een stapje extra. Ook als dat niet per se noodzakelijk is, maar gewoon omdat we dat belangrijk vinden. We willen graag waarde toevoegen. Aan onze klanten en relaties, maar ook aan de maatschappij. Goed voor Elkaar gaat daarom verder dan onze dienstverlening. We voelen ons sterk maatschappelijk betrokken. TrafVic Kids is een project dat ons bedrijf en ons team aan het hart gaat. Als mobiliteitspartner, maar vooral als mens, vader of moeder. Daarom zetten we ons vanaf 2021 graag in voor TrafVic Kids. Vanuit onze expertise en met financiële ondersteuning.