Dicht bij huis

Iva Bicanic en Richard Korver werken dagelijks met misbruikte kinderen en hun ouders. Zij schreven hierover een boek, dat tot stand kwam met steun van Fonds Slachtofferhulp. Het boek is bedoeld voor ouders van misbruikte kinderen maar ook voor hulpverleners.Waarom dit project?

Seksueel geweld is één van de speerpunten van Fonds Slachtofferhulp. Het onderwerp van het boek is beladen, zwaar, onderbelicht maar tegelijk belangrijk en gevoelig. In het boek delen de beide auteurs hun enorme kennis en ervaringen die zij met het onderwerp hebben opgedaan. Als Fonds zijn we trots op dat we dit boek financieel mede mogelijk hebben kunnen maken. Het boek zorgt enerzijds natuurlijk voor erkenning en begrip bij ouders, maar biedt ook praktische handvatten en veel kennis.

Het boek bestellen?

Je kunt het boek via ons bestellen. Daarmee steun je niet alleen de auteurs maar ook Fonds Slachtofferhulp. De levertijd bedraagt ca. 10 dagen.

In de media

Diverse media besteedden al aandacht aan het boek en de auteurs. Het boek is veelvuldig in de publiciteit gekomen. Een overzicht vindt u hieronder.