ProMobility steunt TrafVic Kids

ProMobility, de leasemaatschappij uit de regio’s Zaanstreek en Voorne-Putten, heeft TrafVic Kids in haar hart gesloten. Vanaf 2021 steunt ProMobility TrafVic Kids, het project dat specialistische hulp ontwikkelt voor kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval.

Gepubliceerd op

ProMobility en TrafVic Kids

ProMobility’s motto is ‘Goed voor Elkaar’. De leasemaatschappij streeft dat na in de zakelijke dienstverlening, maar ook in onderlinge relaties en maatschappelijke betrokkenheid. En daarom ondersteunt ProMobility vanaf 2021 TrafVic Kids, het project dat specialistische hulp ontwikkelt voor kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. En in het ergste geval zelfs een dierbare zijn verloren.

“Aandacht voor de traumatische impact op kinderen”

Marc en Dick van ProMobility zijn naast lokaal betrokken ondernemers in de zakelijke lease, ook beiden vader. “Toen we hoorden van TrafVic Kids wisten we meteen: hier moeten we iets mee. Als leasemaatschappij met honderden berijders op de weg hebben we wekelijks te maken met schade en leed door ongelukken. Ik heb nooit zó bewust stilgestaan bij de traumatische impact op kinderen. Een onbelicht onderwerp waar Fonds Slachtofferhulp terecht speciale aandacht aan besteedt met dit project”, aldus Marc Noyons.

“Verkeersveiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Als mobiliteitspartner zien we het als onze taak om onze berijders te attenderen op bewust rijgedrag. We communiceren daar veel over. TrafVic Kids is een geweldig project dat naadloos aansluit bij onze normen en waarden. ‘Goed voor Elkaar’ noemen we dat”, vertelt Dick Dekker.

TrafVic Kids is een project dat ons bedrijf en ons team aan het hart gaat. Als mobiliteitspartner, maar vooral als mens, vader of moeder. Daarom zetten we ons vanaf 2021 graag in voor TrafVic Kids. Vanuit onze expertise en met financiële ondersteuning.

Dolblij met steun

Het ontwikkelen van een nieuwe behandelmethode kost tijd en geld. Ineke Sybesma, directeur Fonds Slachtofferhulp: “We zijn heel blij met de steun die we krijgen. Ik vind het ook fantastisch dat een partij als ProMobility, met honderden leaseauto’s op de weg, zich bewust is van de gevaren in het verkeer en daar aandacht aan schenkt.”