Samen creëren

Samen kunnen we méér. Graag maken we gebruik van jouw kennis, ervaring en ondernemerschap om samen te komen tot slimme initiatieven om slachtoffers de hulp en erkenning te geven die ze zo hard nodig hebben.

Graag bundelen we met jouw bedrijf onze krachten om meer te kunnen betekenen voor slachtoffers. Dat kan betekenen dat we gebruik maken van elkaars kennis, kunde en ervaring, maar ook co-creatie is wat ons betreft een mogelijkheid. Graag we met jou hierover in gesprek.

Raak geïnspireerd

Sinds januari 2020 is CarProf partner van Fonds Slachtofferhulp. Van elke APK-keuring dragen alle CarProf-vestigingen  € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. Samen met CarProf maken we het vakantie Doeboek over het onderwerp verkeer. Het Doeboek is gratis voor één van de ruim 110 CarProf-vestigingen in Nederland.

“Voor een goede voorbereiding op de reis kom je vooraf even langs voor een Zomercheck, een set nieuwe banden of een aircobeurt. Dan kun je daar natuurlijk ook meteen het nieuwe Doeboek meenemen”, zegt Ivar Camps, Retail Marketing Manager Alliance Automotive Group Benelux, het moederbedrijf van de CarProf-formule. “Een leuk cadeau voor de kids én voor onze garagehouders een mooi middel om de samenwerking met Fonds Slachtofferhulp nog eens onder aandacht te brengen bij klanten.”

Kom in actie

We denken graag met je mee hoe we samen met co-creatie een verschil kunnen maken in het leven van slachtoffers. Neem contact op met Rob voor een vrijblijvende kennismaking.

vandennieuwendijk@fondsslachtofferhulp.nl