Medewerkers zorg in het zonnetje met bedankconcert Ziggo Dome

Op 10 september 2022 organiseert Floris van Oranje het gratis concert Care4Care, speciaal voor medewerkers van de zorg.

Gepubliceerd op

Al twee jaar lang gaan zorgmedewerkers gebukt onder de zware werkdruk die de coronapandemie met zich meebracht. Hoog tijd om hen eens in het zonnetje te zetten, vond Floris van Oranje. Dat doet hij – in samenwerking met evenementenorganisator 4PM Entertainment – met een gratis concert voor de zorg op 10 september in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Zorgmedewerkers uit het hele land hebben keihard gewerkt de afgelopen jaren en het is tijd om hen daarvoor te bedanken.”  Floris van Oranje is de bedenker achter Care4Care, de officiële naam van het concert. “Vanuit alle zorginstellingen voel je dat er behoefte is aan een collectief avondje ontspanning. Als blijk van waardering organiseren wij daarom in september een muzikale avond met DJ’s en liveoptredens van artiesten van Nederlandse bodem.”

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door AFAS, Aon, Dura Vermeer, CTP, GR8 Hotels, Nationale Postcodeloterij, Pon, Randstad, Somerset Capital Partners, Uijthoven Vastgoedadvies, Verwelius en de Ziggo Dome.

Ook Fonds Slachtofferhulp ondersteunt dit evenement door Care4Care te helpen met een transparante administratieve begeleiding.

Zorgmedewerkers kunnen zich via een online formulier – dat binnenkort verspreid wordt – gratis aanmelden.