Bestel in september bij Topbloemen.nl en steun Fonds Slachtofferhulp

De hele maand september vind je op Topbloemen.nl het Fonds Slachtofferhulp-boeket. Bestel je dit boeket? Dan doneer je automatisch € 2,50 aan Fonds Slachtofferhulp. En Topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag!

Gepubliceerd op

Speciaal voor Fonds Slachtofferhulp stelde Topbloemen.nl dit prachtige boeket samen. Bestel je dit boeket, dan doneer je automatisch € 2,50 aan Fonds Slachtofferhulp. En dat niet alleen: Topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag. In totaal komt er per boeket dus € 5 ten goede aan Fonds Slachtofferhulp. En van dat geld kunnen wij een hoop mooie dingen doen.

Want elke dag worden ruim 5.000 mensen in Nederlandslachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Maar niet iedereen ontvangt de hulp die nodig is om de draad van het leven weer op te pakken. Mede dankzij acties als deze kan Fonds Slachtofferhulp er voor hen zijn. Zo maken we gespecialiseerde hulp mogelijk voor slachtoffers, ontwikkelen we nieuw hulpaanbod waar nodig en komen we op de voor de rechtspositie van slachtoffers.

Reden genoeg voor een bloemetje, toch? Zo niet, voorzien wij je graag van inspiratie. Hier zijn 9 ontzéttend goede redenen om vandaag nog een boeket te bestellen.

  1. Omdat je collega na het verkeersongeval nog niet helemaal de oude is
  2. Omdat je nichtje zich na de inbraak niet thuis voelt in haar huis
  3. Omdat je buurman nog elke dag zijn vrouw zo mist
  4. Omdat je opa gewoon de allerliefste is
  5. Omdat je vriendinnetje van vroeger even niet zo lekker in haar vel zit
  6. Omdat je stiefbroertje keihard heeft geknokt voor die 5,5 voor wiskunde
  7. Omdat de juf van groep 8 elke dag haar bed weer uit komt om les te geven aan 25 kinderen
  8. Omdat je eetkamertafel er nogal kaal uitziet
  9. Omdat je moeder er áltijd voor je is. Ook als je er soms even voor haar moet zijn.