Magazine

Het Fonds Slachtofferhulp Magazine valt drie keer per jaar bij onze donateurs en samenwerkingspartners op de mat. De verhalen in het magazine laten zien hoe we samen het verschil maken voor slachtoffers in Nederland.


Fonds Slachtofferhulp Magazine

Fonds Slachtofferhulp werkt aan een betere hulpverlening en rechtspositie voor slachtoffers in Nederland. Dit doen we niet alleen. We doen dit samen met wetenschappers, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners. Juist die samenwerking zorgt ervoor dat we kunnen bijdragen aan betere hulp voor slachtoffers. Het Fonds Slachtofferhulp Magazine geeft je een inkijkje in die samenwerking.

Hoe gaat het nu met je?

In de rubriek ‘Hoe gaat het nu met je?’ lees je hoe het met slachtoffers en nabestaanden gaat, nu het trauma al een tijdje achter hen ligt. In deze editie het verhaal van Caroline. Zij verloor vorig jaar haar man Aart na een medisch incident.

Hilda's verhaal

Murphy’s law: wat er verkeerd kan gaan, gaat ook verkeerd. Hilda Schitfink-de Boer (64 jaar) kan erover meepraten. Een paar weken na haar rugoperatie kreeg ze onhoudbare pijn in haar buik. Wat volgde, was een reeks van fouten, miscommunicatie en een lijf dat steeds meer aftakelde “Ik had zo graag een excuus willen krijgen.”

5 vragen aan

Op welke manieren zorgt u ervoor dat een gedupeerde patiënt zich serieus genomen voelt? En hoe zorgt u voor de betrokken zorgverleners, voor wie de impact ook groot is. Deze en meer vragen stelden wij aan John Taks, voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis Utrecht Zeist Doorn.

Wil je het Magazine ook thuis ontvangen?

  • Vul de je gegevens in en ontvang het Magazine drie keer per jaar gratis in de brievenbus.