Deur-aan-deurwerving

Onze wervers bij je aan de deur? Voorlichting aan de deur is voor ons een goede manier om mensen enthousiast te maken, te informeren over ons werk en om trouwe donateurs te werven.

Deur-aan-deurwerving

Voorlichting aan de deur is voor ons een goede manier om mensen enthousiast te maken, persoonlijk te informeren over ons werk en om trouwe donateurs te werven. We bereiken er groepen mee die we anders niet goed kunnen bereiken. We vragen tijdens de deur-aan-deurwerving of mensen donateur willen worden en ons willen steunen met een bijdrage per maand. Zodat wij hiermee de hulpverlening voor slachtoffers kunnen verbeteren. Een eenmalige bijdrage is uiteraard ook van harte welkom. Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage aan ons werk.

Informatie ontwikkelingen rondom het coronavirus

Recent zijn wij op kleine schaal weer gestart met onze deur-aan-deur-wervingsactiviteiten, in overleg met het RIVM. Naast de 1,5 meter afstand maatregel, nemen wij alle mogelijke, overige (voorzorgs)maatregelen om de veiligheid van jou en onze medewerkers te borgen. Hiervoor is een coronaprotocol opgesteld door het bureau met wie wij samenwerken.Een van maatregelen betreft het niet uitwisselen van kleding onder onze medewerkers. Om die reden tref je onze medewerkers in hun eigen kleding. Onze medewerkers zijn wel allemaal herkenbaar aan hun eigen identiteitspas met naam en ons logo.

Veelgestelde vragen

Deur-aan-deurwerving

 • Kan er een medewerker voor mijn deur staan tijdens de coronacrisis?

  Recent zijn wij op kleine schaal weer gestart met onze deur-aan-deur-wervingsactiviteiten, in overleg met het RIVM. Naast de 1,5 meter afstand maatregel, nemen wij alle mogelijke, overige (voorzorgs)maatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te borgen. Hiervoor is een coronaprotocol opgesteld door het bureau met wie wij samenwerken. Een van maatregelen betreft het niet uitwisselen van kleding onder onze medewerkers. Om die reden treft u onze medewerkers in hun eigen kleding. Onze medewerkers zijn wel allemaal herkenbaar aan hun eigen identiteitspas met naam en ons logo.

 • In welke gemeenten loopt er een deur-aan-deurwervingscampagne?

  Op dit moment lopen er deur-aan-deurwervingscampagnes in de volgende gemeenten en omliggende gebieden:

  ‘S-hertogenbosch
  Abcoude
  Alphen aan den Rijn
  Amerongen
  Amersfoort
  Amstelveen
  Amsterdam
  Arnhem
  Baarn
  Barneveld
  Berkel
  Beverwijk
  Bilthoven
  Blaricum
  Bodegraven
  Boskoop
  Boxmeer
  Bunnik
  Bunschoten
  Bussum
  Cuijk
  Culemborg
  De Bilt
  Delft
  Den Dolder
  Den Haag
  Diemen
  Dordrecht
  Ede
  Epe
  Ermelo
  Goes
  Gouda
  Haarlem
  Haarlemmermeer
  Harderwijk
  Harmelen
  Heemskerk
  Heemstede
  Heumen
  Hillegom
  Hilversum
  Hoofddorp
  Houten
  Huizen
  Ijmuiden
  IJsselstein
  Kamerik
  Katwijk
  Kockengen
  Kortenhoef
  Landsmeer
  Langslingerland
  Leiden
  Leiderdorp
  Leidschendam
  Leusden
  Lingewaard
  Lisse
  Lunteren
  Maarssen
  Maartensdijk
  Middelburg
  Monster
  Montfoort
  Mook
  Naaldwijk
  Nederweert
  Nieuw Vennep
  Nieuwegein
  Nieuwerkerk ad ijssel
  Nijkerk
  Nijmegen
  Noordwijk
  Nootdorp
  Odijk
  Oegstgeest
  Oost-Zaan
  Oss
  Ouderkerk aan de Amstel
  Overbetuwe
  Renswoude
  Rijnsburg
  Rijswijk
  Rotterdam
  Sassenheim
  Scherpenzeel
  Schiedam
  Schoonhoven
  Soest
  Teylingen
  Uitgeest
  Utrecht
  Veenendaal
  Velsen
  Vianen
  Vlissingen
  Voorburg
  Voorhout
  Voorschoten
  Waddinxveen
  Warmond
  Wassenaar
  Wateringen
  Weert
  Weesp
  Wijchen
  Wijk bij Duurstede
  Woerden
  Woudenberg
  Zaanstad
  Zeist
  Zoetermeer
  Zwolle

  Wij maken gebruik van het wervingsrooster, zoals alle erkende goede doelen in Nederland. Op de site Geefgerust.nl van het CBF, kun je bekijken of wij gepland hebben om in jouw buurt langs te komen.

 • Waarom is automatische incasso belangrijk?

  Met een doorlopende automatische incasso kunnen wij je donatie zo optimaal mogelijk besteden, omdat we hiervoor geen kosten hoeven maken. Daarbij willen wij de wervers niet met contant geld over straat laten gaan. Wanneer je ons machtigt voor een automatische incasso, ontvang je direct een bevestiging van de gemaakte afspraken met ons incassant-ID en onze contactgegevens.

  Je zit uiteraard nooit ergens aan vast. Mocht er door omstandigheden iets wijzigen in je persoonlijke situatie, dan is een telefoontje naar ons voldoende om de automatische incasso per direct te beëindigen.

  Een automatische incasso is ook een veilige manier van geven. Als je het niet eens bent met een afschrijving, dan heb je 8 weken de tijd om het bedrag terug te boeken.

 • Ik heb aan de deur een machtiging toegezegd. Wat kan ik nu verwachten als donateur?

  Wij zijn enorm blij dat je ons steunt. Samen met een groeiende groep betrokken donateurs, maak je de hulp aan slachtoffers in Nederland mogelijk. Onze oprechte dank daarvoor.

  De werver die bij je aan de deur is geweest, heeft je gegevens, de maandbijdrage en de frequentie waarmee je ons wilt steunen genoteerd in de werf-app. Direct na de inschrijving ontvang je een bevestiging van de gemaakte afspraken per e-mail en sms. Wij proberen je daarna telefonisch te bereiken om alle gegevens door te lopen en de gemaakte afspraken te verifiëren. We kunnen hierbij helaas niet iedereen telefonisch bereiken. Binnen 3 weken ontvang je van ons een welkomst-mail en zal voor de eerste keer je maandbijdrage worden afgeschreven.

 • Hoe vaak krijg ik nu post?

  Je ontvangt drie keer per jaar ons magazine HulpPost en de nieuwsbrief. Hierin lees je de persoonlijke verhalen van mensen die, mede door jou, geholpen zijn. Je leest over onze inspanningen en de vele initiatieven op het gebied van de hulpverlening aan slachtoffers.

  Wilt je minder of geen post van ons ontvangen? Dan kun je Post op maat aanvragen. Je ontvangt dan alleen nog de specifieke post die je wilt ontvangen. Je kunt ons hiervoor bellen op onze donateurslijn; 070 392 52 00.

 • Zit ik vast aan een automatische incasso?

  Je zit uiteraard nooit ergens aan vast. Mocht er iets wijzigen in je persoonlijke situatie, dan is een telefoontje naar onze donateurslijn 070 392 52 00 (8.30-12.30 uur) voldoende om de automatische incasso te beëindigen.

  Een automatische incasso is ook een veilige manier van geven. Als je het niet eens bent met een afschrijving, dan heb je 8 weken de tijd om het bedrag terug te boeken.