Vul het werkgeversonderzoek in

Fonds Slachtofferhulp lanceert een werkgevers- en werknemersonderzoek, gericht op slachtoffers in een zakelijke situatie. Het onderzoek moet een goed en compleet beeld opleveren van de manier waarop ZZP’ers, werkgevers, werknemers en HR-managers omgaan met slachtofferschap.


Wis je dat elke dag honderden Nederlanders slachtoffer worden op het werk? Bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval, pesten, overval of ongewenste (seksuele) opmerkingen. Fonds Slachtofferhulp zet zich als onafhankelijke, maatschappelijke organisatie in voor deze slachtoffers. Om werkgevers, managers, werknemers en ZZP-ers goed te kunnen faciliteren, starten wij een werkgevers- en werknemersonderzoek gericht op slachtoffers in een zakelijke situatie.

Ons doel is om meer kennis te verwerven en een goed, compleet beeld te verkrijgen van het slachtofferbewustzijn in de werkomgeving. Wat zijn jullie behoeften en wensen, zodat wij passende en gerichte hulp aan jullie kunnen geven? Meer informatie over het onderzoek lees je hier.

Wil jij onschuldige slachtoffers op het werk helpen? Ja, vul dan vrijwillig en anoniem de enquête in.

– De vragenlijst is volledig anoniem.
– Jouw deelname neemt circa 10 à 20 minuten in beslag.
– Vragen staan voornamelijk in de tegenwoordige tijd, maar kunnen ook in de verleden tijd worden gelezen.
– Als je je emailadres achterlaat, maak je kans op op een Apple iPad (2020) 10.2 inch 32 GB Wifi Space Gray

Wij danken je voor jouw vrijwillige bijdrage.

Ga naar de survey.