HulpPas

Natuurlijk hopen we dat je nooit met een ongeval te maken krijgt. Maar als het toch gebeurt,
is het belangrijk dat er zo snel mogelijk adequate hulp komt. En dat je familie direct wordt
geïnformeerd. Daarom hebben we voor jou een persoonlijke HulpPas ontwikkeld. Bestel hem hier voor slechts € 2,50.


Gepubliceerd op

Bestel de HulpPas

Met de hulppas heb je alle noodnummers bij de hand. Het kan voor jou, jouw familie én hulpverleners een groot verschil maken. Wel zo’n veilig idee! Dat vindt ook ambulance-medewerker Edwin: “Als hulpverlener wil ik bij een ongeval heel snel weten wie je bent. Ik kan dan direct de juiste hulp bieden en contact opnemen met jouw familie en jouw huisarts. Draag de HulpPas daarom altijd bij je!”

Vul het kaartje in en neem hem uit voorzorg altijd mee, in je portemonnee of los op zak. Juist ook wanneer je zonder spullen op pad gaat.

Persoonlijke hulppas

Hulp voor verkeersslachtoffers

Al meer dan 30 jaar maken we ons sterk voor goede hulp aan verkeersslachtoffers en hun naasten. We onderzoeken hoe zij het beste geholpen zijn en ontwikkelen nieuwe hulpprogramma’s. Een verkeersongeval zet je leven stil. Wij geven slachtoffers en nabestaanden de hulp die nodig is om de draad weer op te pakken.

Dat is hard nodig, want gespecialiseerde trauma- en rouwtherapie voor verkeersslachtoffers is er in Nederland nog nauwelijks. Daarnaast verbetert Fonds Slachtofferhulp de rechtspositie van slachtoffers en bieden we noodhulp wanneer mensen door een ongeluk in de financiële problemen komen. Ook strijden we, samen met organisaties als de ANWB en het CBR, voor een grotere verkeersveiligheid in ons land.

We begeven ons allemaal in het verkeer. En hoe voorzichtig we ook zijn, ongelukken gebeuren. Fonds Slachtofferhulp is er voor mensen die slachtoffer worden of plotseling een dierbare verliezen in het verkeer. Wij willen voor ieder van hen de juiste hulp beschikbaar maken. Zodat zij het gebeurde een plek kunnen geven en vérder kunnen. Help jij mee?