Deelnemers van de VriendenLoterij: bedankt!

Gepubliceerd op

We zijn verrast met een cheque van maar liefst € 608.342 dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij. Hiermee kunnen we ons blijven inzetten om de hulpverlening aan slachtoffers te verbeteren en hun positie te versterken.

Het bedrag komt ten goede aan ons werk om slachtoffers in Nederland te helpen hun kracht weer terug te vinden. Jaarlijks worden 1,7 miljoen Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Niet iedereen lukt het om leven daarna weer op te pakken. En niet iedereen ontvangt de hulp die nodig is. We maken gespecialiseerde hulp mogelijk voor slachtoffers en ontwikkelen  nieuw hulpaanbod waar nodig. We komen op voor de rechten van slachtoffers en organiseren lotgenotencontact. En vanuit ons Noodhulpfonds helpen we mensen heel concreet aan dat wat nodig is voor een nieuwe start.

Dankzij alle deelnemers van de VriendenLoterij die meespelen voor Fonds Slachtofferhulp, kunnen we meer onderzoek doen naar de meest effectieve hulp voor slachtoffers en nieuw hulpaanbod blijven ontwikkelen. Zodat álle slachtoffers in Nederland de hulp krijgen die ze nodig hebben om hun leven weer op te pakken. Deelnemers bedankt!