Koop een lot

Maak kans op mooie prijzen én steun het werk van Fonds Slachtofferhulp. Koop een lot bij de Vriendenloterij en speel mee voor Fonds Slachtofferhulp.

Koop een lot

Wil je elke maand kans maken op meer dan honderdduizend prijzen? En tegelijkertijd Fonds Slachtofferhulp steunen? Koop dan een lot van >de VriendenLoterij en speel mee voor Fonds Slachtofferhulp. Hartelijk dank dat je ons op deze manier steunt!

De VriendenLoterij

Sinds 1998 ontvangen we een bijdrage van de VriendenLoterij. Tijdens het Goed Geld Gala van 2020 werd onthuld dat Fonds Slachtofferhulp dit jaar een structurele en geoormerkte bijdrage ontvangt van maar liefst €1.576.512,-. Wij zijn de loterij en de spelers erg dankbaar.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Speel nu mee voor Fonds Slachtofferhulp!

Met een lot maak je elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost €13,75 per trekking. De helft van de lotprijs gaat dan direct naar Fonds Slachtofferhulp. Speel je al met een lot mee in de VriendenLoterij, maar nog niet geoormerkt voor Fonds Slachtofferhulp? Dan kun je dit wijzigen. Bel hiervoor met de VriendenLoterij Ledenservice via 088 – 020 1020. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur en 16.00 uur. Speel bewust 18+.