Thema Werkgevers & slachtoffers

Ernstige incidentenResultaten

Al meer dan 25 jaar werkt het Fonds Slachtofferhulp intensief samen met bestuurders, werkgevers en ondernemers om de positie van slachtoffers in de werkomgeving te verbeteren en daarmee de impact op zowel betrokken personen als het bedrijf te mitigeren.
Dit heeft geleid tot een waardevolle kennisbibliotheek (Risicowijzer) en een onafhankelijke bedrijfsanalyse waarmee wij op uw verzoek een intern incident- en casemanagement-protocol ontwikkelen.

Onderzoek Werkgevers en Slachtofferschap

Het Fonds Slachtofferhulp doet jaarlijks onafhankelijk onderzoek naar de mate waarin werkgevers zijn toegerust op slachtofferschap in de onderneming. Niet alleen kan hiermee het herstel van slachtoffers in de werkomgeving worden verbeterd, ook draagt dit bij aan vermindering van ziekteverzuim, personeelskosten en -verloop.
Wilt u meedoen?

Nieuws

Ben jij een proactieve en ervaren specialist persvoorlichting & media relations en op zoek naar een dynamische baan met veel maatschappelijke relevantie en ruimte voor eigen initiatief? Dan komen we graag met jou in contact!

Dinsdag 27 februari is het jaarcongres ‘Inzicht in Slachtofferschap’. Tijdens deze middag hebben we het met verschillende experts over hoe wetenschap kan bijdragen aan beleid en praktijk. Deze middag is een samenwerking van Fonds Slachtofferhulp, het NSCR en Slachtofferhulp Nederland.