Thema Werkgevers & slachtoffers

Ernstige incidentenResultaten

Al meer dan 25 jaar werkt het Fonds Slachtofferhulp intensief samen met bestuurders, werkgevers en ondernemers om de positie van slachtoffers in de werkomgeving te verbeteren en daarmee de impact op zowel betrokken personen als het bedrijf te mitigeren.
Dit heeft geleid tot een waardevolle kennisbibliotheek (Risicowijzer) en een onafhankelijke bedrijfsanalyse waarmee wij op uw verzoek een intern incident- en casemanagement-protocol ontwikkelen.

Onderzoek Werkgevers en Slachtofferschap

Het Fonds Slachtofferhulp doet jaarlijks onafhankelijk onderzoek naar de mate waarin werkgevers zijn toegerust op slachtofferschap in de onderneming. Niet alleen kan hiermee het herstel van slachtoffers in de werkomgeving worden verbeterd, ook draagt dit bij aan vermindering van ziekteverzuim, personeelskosten en -verloop.
Wilt u meedoen?

Nieuws

Geen mail meer ontvangen van Fonds Slachtofferhulp? Op deze pagina meld je af voor de nieuwsbrief.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch kun je zelf veel doen om een verkeersongeluk te voorkomen. Met deze handige tips ga je deze zomer veilig de weg op.

In een wereld die opnieuw op veel fronten vertraagde, hielden we in 2021 het tempo erin slachtoffers te helpen hun kracht te hervinden. Dit deden we niet alleen, maar samen met vele mensen die ons werk steunen met een gift, door hun ervaring te delen of hun kennis in te zetten. Ben je benieuwd naar wat we met elkaar in 2021 hebben kunnen betekenen voor slachtoffers? Bekijk dan hier ons jaarverslag.