Jaap Bierman toegetreden tot Raad van Toezicht

Per 1 november 2018 is Jaap Bierman, algemeen directeur van vervoersbedrijf HTM, benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp.

Gepubliceerd op

Per 1 november 2018 is Jaap Bierman, Algemeen Directeur van het Haags vervoersbedrijf HTM, benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp. Bierman studeerde Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en haalde zijn MBA bij Insead. Sinds 2014 stuurt Bierman het Haags vervoersbedrijf HTM aan. Eerder was hij o.a. consultant bij McKinsey en bekleedde hij verschillende managementfuncties bij Shell, waarvoor hij woonde in Tokyo, Singapore en Istanbul. Al geruime tijd is hij nauw betrokken bij het werk van Fonds Slachtofferhulp en volgt hij met name de ontwikkelingen van het programma voor verkeersslachtoffers op de voet. 

Ab van der Touw, voorzitter van de Raad van Toezicht, is blij met benoeming van Jaap Bierman:

”We zijn bijzonder blij dat Jaap bereid is om zich in te zetten voor ons mooie Fonds. Jaap is een creatieve energieke en betrokken bestuurder, die wij goed kunnen gebruiken bij de vernieuwingsprojecten die het Fonds bedenkt en uitrolt om de positie van slachtoffers te verbeteren. We verheugen ons er zeer op om met hem samen te werken.”

Wie zijn de leden van de Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp?

De Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp bestaat met deze benoeming nu uit drs. Ab van der Touw (voorzitter), drs. Eran Habets (vicevoorzitter), ir. Jaap Bierman, drs. Frits van Bruggen, Gianne Hurks, mr. Floris van Oranje, Jasper Stokvis en mr. Humberto Tan.