Nieuws

Loop ook mee met de Dam tot Dam Wandeltocht

4 mei 2018

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Lees meer over: slachtoffers | donaties | noodhulp | wandelen | wandeltocht

Fonds Slachtofferhulp doet dit jaar voor het eerst mee aan misschien wel het gezelligste eendaagse wandelevenement van Nederland; de Dam tot Dam Wandeltocht. Deze vindt plaats op zaterdag 22 september. Ruim 17.000 wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam. En u kunt hieraan meedoen!

De paden op….

Bent u er klaar voor om een sportieve prestatie neer te zetten door 10, 20, 27 of misschien zelfs 42 kilometer te lopen? Meld u dan aan voor het wandelteam van Fonds Slachtofferhulp. Wij regelen dat u een startbewijs krijgt. Naast uw sportieve bijdrage vragen wij u 250 euro te werven voor de juiste hulp aan slachtoffers, zodat zij de draad van het leven weer kunnen oppakken. Uiteraard helpen wij u hierbij graag op weg en ontvangt u van ons de nodige tips voor het ophalen van dit bedrag. Wij hebben een handige donatieomgeving waar u mensen naartoe kan verwijzen om u te sponsoren!

Gaat u de sportieve uitdaging aan? En wilt u zich inzetten voor slachtoffers in Nederland? Meld u dan direct aan! Voor meer informatie en directe aanmelding kunt u contact opnemen met Nikki Vader via vader@fondsslachtofferhulp.nl. Wij zien u graag aan de start!

Geef een reactie