Nieuws

Onbezorgd op vakantie via de Koos Konijn Foundation

13 december 2018

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Lees meer over: noodhulpfonds

In mei 2017 opende de Koos Konijn Foundation haar eerste eigen Koos Konijn Foundation Vakantiehuis op Roompotvakantiepark Weerterbergen. In dit vakantiehuis kunnen kinderen en hun familie die een traumatische ervaring hebben meegemaakt, genieten van een ontspannen tijd met elkaar en even tot rust komen. De Koos Konijn Foundation stelde voor de veiling van het zomergala van Fonds Slachtofferhulp tien verblijven in dit vakantiehuis ter beschikking aan ons Noodhulpfonds. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor. Samen met de Koos Konijn Foundation hebben we het afgelopen jaar tien gezinnen een zorgeloze tijd kunnen bieden. Zij konden even opladen en werden uit de moeilijke situatie gehaald waarin zij vaak verkeren.

Samenwerking Noodhulpfonds en Koos Konijn Foundation

Zo ook Lieke (23) en haar dochter Emma (4). Lieke is slachtoffer van kindermisbruik. Ze dacht bij haar vriend eindelijk veilig te zijn. Toen hun dochter Emma werd geboren, werd hij gewelddadig. Zowel lichamelijk als emotioneel. Uiteindelijk vluchtten Lieke en Emma naar een moeder en kind opvanghuis van Perspektief. Na een onrustige tijd, is de situatie nu redelijk stabiel. Vanuit Perspektief kregen we de Noodhulp aanvraag of moeder en dochter er samen tussenuit konden. Om even op adem te komen.

“Emma heeft veel meegekregen van het geweld thuis. Ze was hierdoor onrustig, opstandig en altijd op haar hoede. In het Koos Konijn Foundation vakantiehuis zag ik haar eindelijk tot rust komen en genieten. Volgens mij dacht ze even niet aan wat er allemaal gebeurd is de afgelopen jaren. Het gaf ons beiden heel veel rust. Dank jullie wel.” - Lieke

Lees meer over ons Noodhulpfonds in HulpPost

Geef een reactie