Hulp in zeven talen

Ben je tijdelijk in Nederland en maak je een schokkende gebeurtenis mee? Er is goede hulp beschikbaar, maar die is soms moeilijk te vinden. Op Slachtofferwijzer.nl vind je snel de hulp die bij jou past, ook als je geen Nederlands spreekt

Gepubliceerd op

Vanaf nu vind je altijd de juiste hulp. Ook als je geen Nederlands spreekt

Ben je slachtoffer geworden van een misdrijf of ongeval en spreek je geen Nederlands? Dan is het lastig om je weg te vinden naar de juiste hulp. Daarom is onze SlachtofferWijzer.nl nu beschikbaar in zeven talen: Engels, Spaans, Pools, Chinees, Arabisch, Russisch en Turks.

Alle hulporganisaties in een overzicht

Bezoek je Nederland als toerist? Ben je in Nederland op zakenreis? Of studeer je in Nederland? En wordt je slachtoffer van diefstal, een ongeval, geweld, seksueel geweld of een vermissing? Dan heb je passende hulp nodig. Als je slachtoffer bent geworden kom je in een onbekende situatie terecht. In Nederland is goede hulp beschikbaar, maar voor veel mensen is deze moeilijk of niet te vinden. Wanneer je Nederland bezoekt en de taal niet spreekt, is dit nog moeilijker. Via SlachtofferWijzer.nl helpen we je de juiste hulp te vinden in zeven verschillende talen, naast het Nederlands. We geven je een overzicht van hulpverlenende organisaties waar je terecht kunt voor praktische, juridische, financiële en emotionele hulp. Je staat er niet alleen voor.