Nieuws

Geslaagde donateursbijeenkomst

4 juli 2016

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Vrijdagmiddag organiseerden we onze eerste donateursbijeenkomst. Een uitgelezen kans om een aantal van onze donateurs persoonlijk te ontmoeten en toelichting te geven over het werk dat zij al die jaren steunen. Ruim 30 mensen namen de moeite om vanuit het gehele land naar ons kantoor aan het Louis Couperusplein te Den Haag te komen.

Na een welkomstwoord aan alle aanwezigen van Ineke Sybesma, directeur van het fonds, sprak Jos de Keijser het gezelschap toe. Als klinisch psycholoog en psychotherapeut houdt hij zich aan de Rijksuniversiteit Groningen bezig met complexe rouw. Het Fonds Slachtofferhulp draagt financieel bij aan zijn onderzoeken over rouwtherapie na vermissingen, moord en de MH17 ramp om beter inzicht te krijgen in goede en effectieve psychische ondersteuning voor nabestaanden. Donateurs gingen vervolgens in kleiner gezelschap naar rondetafelgesprekken over onderwerpen waar zij vooraf interesse in hadden getoond.

Medewerkers van het Fonds spraken hier met hen over de thema’s noodhulp, verkeersongevallen, misdrijven en seksueel geweld. Tijdens een afsluitende borrel was er de mogelijkheid om nader kennis te maken. Donateurs reageerden enthousiast over het bijwonen van de bijeenkomst. Voor de medewerkers was dit een mooie gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen over hun drijfveren. Dank aan alle aanwezigen voor deze bijzondere middag!

Bekijk hier de presentatie van Jos de Keijser

Een aantal foto’s van de dag:

Screen-Shot-2016-07-04-at-12.46.29

Screen-Shot-2016-07-04-at-12.44.37

Screen-Shot-2016-07-04-at-12.37.35

 

Geef een reactie