Nieuws

E-day Stichting Zijweg 23 september in Zwolle

15 augustus 2017

Lees meer over: Zijweg | stichting zijweg | e-day | empowerment | Zwolle

Ben je slachtoffer (geweest) van (ex-)partnergeweld en/of stalking en heb je behoefte om vrouwen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt? Dan is de E-Day van Stichting Zijweg op zaterdag 23 september in Zwolle iets voor jou!

Op een E-day zullen er een aantal workshops worden aangeboden.

Bekijk de website van Stichting Zijweg op de folder van deze E-day te bekijken.

Aanmelden moet voor 16 september gebeuren via eday@stichtingzijweg.nl o.v.v. E-day 10 juni 2017.

Het is een dag om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en op krachten te komen.Twee keer per jaar organiseert Stichting Zijweg een E-day. Dé ontmoetingsdag voor vrouwen uit heel Nederland die in een relatie zitten of hebben gezeten met huiselijk geweld. Het is een dag om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en op krachten te komen.

Door wie?

De E-Day wordt georganiseerd door Stichting Zijweg, voor en door vrouwelijke slachtoffers van (ex)partnergeweld. Aan deze hele dag, incl. de workshops, zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie vind je op de website van Stichting Zijweg.

Stichting Zijweg steunt vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van (ex-) partnergeweld en/of stalking. Elk jaar worden er twee E-days georganiseerd. Het Fonds Slachtofferhulp financiert deze bijeenkomsten en de algemene werkzaamheden van de stichting.

Geef een reactie