Nieuws

E-day Stichting Zijweg 10 juni in Amsterdam

9 mei 2017

Bron: Stichting Zijweg

Lees meer over: eday | Huiselijk geweld | stalking | stichting zijweg | e-day

Ben je slachtoffer (geweest) van (ex-)partnergeweld en/of stalking en heb je behoefte om vrouwen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt? Dan is de E-Day van Stichting Zijweg op zaterdag 10 juni in Amsterdam iets voor jou!

Het is een dag om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en op krachten te komen.Twee keer per jaar organiseert Stichting Zijweg een E-day. Dé ontmoetingsdag voor vrouwen uit heel Nederland die in een relatie zitten of hebben gezeten met huiselijk geweld. Het is een dag om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en op krachten te komen.

Door wie?

De E-Day wordt georganiseerd door Stichting Zijweg, voor en door vrouwelijke slachtoffers van (ex)partnergeweld. Aan deze hele dag, incl. de workshops, zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie vind je op de website van Stichting Zijweg.

Stichting Zijweg steunt vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van (ex-) partnergeweld en/of stalking. Elk jaar worden er twee E-days georganiseerd om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en op krachten te komen. Het Fonds Slachtofferhulp financiert deze bijeenkomsten en de algemene werkzaamheden van de stichting.

Geef een reactie