Nieuws

Dam tot Damloop: de laatste meters!

13 september 2019

Lees meer over: doneren | dam tot damloop | Dam-tot-Dam loop

Voor het vijfde jaar nemen we deel aan het leukste hardloopevenement van het jaar: de Dam tot Damloop op zondag 22 september 2019. De teams zijn gevormd, de hardlopers zijn goed getraind, het doel waarvoor we lopen zit goed tussen de oren. Alleen die laatste meters nog. Niet de laatste meters van het parcours, maar de laatste meters van de sponsorgelden voor slachtoffers en nabestaanden in Nederland. Je hebt nog 9 dagen om onze lopers te sponsoren.

De afgelopen vijf jaar hebben we samen met betrokken donateurs, bedrijfsvrienden en collega’s prachtige bedragen bij elkaar gelopen. Hiermee hebben we écht verschil kunnen maken voor slachtoffers. Dit jaar, tijdens ons 30-jarig jubileum, willen we daar nog een schepje bovenop doen.

Mooi moment

Erik Verboon van wijnimporteur Vinites is Dam tot Damloper van het eerste uur. Voor Fonds Slachtofferhulp loopt hij al sinds de eerste editie mee. “Het is natuurlijk fantastisch om aan deze mooie race mee te doen en ook nog een steentje bij te dragen aan het goede doel. Mooi moment is wanneer we na de race bij elkaar komen met iedereen die voor Fonds Slachtofferhulp heeft gelopen. En we horen wat we met elkaar hebben opgebracht, dan weet je echt waar je het voor doet.”

De voorpret van de Dam tot Damloop begint al vroeg. Erik: “Natuurlijk moet je goed trainen, maar je moet ook echt aan de slag om sponsorgeld op te halen. Ik vertel steeds weer het verhaal  van Fonds Slachtofferhulp om mensen over de streep te trekken om te sponsoren. Het mooie is: het werkt. Ik zie ook dat bij mij het balletje snel is gaan rollen via Facebook. Mensen die mij willen sponsoren, stuur ik een openbaar bedankje. Dat stimuleert anderen weer om ook te sponsoren.”

Steun onze lopers en doneer

Dankzij de steun van Dam tot Damlopers zijn we in staat zijn om slachtoffers die in de financiële problemen zijn gekomen, een steuntje in de rug te geven. Zodat de problemen niet nog groter worden en slachtoffers de kans krijgen om hun kracht terug te vinden.

Help jij slachtoffers hun leven weer op te bouwen? Maak het verschil voor slachtoffers en steun onze lopers in hun laatste sponsormeters met een donatie. Bekijk hier onze teams en individuele lopers.

Damloop

Geef een reactie